Marknadskoordinator

Årets butikskedja söker  marknadskoordinator utöver det vanliga! 

Vi söker en fullfjädrad och erfaren marknadskoordinator till Akademibokhandelns marknadsavdelning. Fokus i tjänsten är produktionsledning, butiksservice samt diverse administration. Som marknadskoordinator hos oss blir du spindeln i nätet med många kontaktytor – både interna och externa. Detta är en nyckelroll för att allt vi gör ska fungera i våra 108 butiker och nå hela vägen ut till kund. 

Arbetsuppgifter i urval:

 • Produktionsledning av allt ifrån skyltar, annonser och broschyrer till lokala aktiviteter som t.ex. butiksöppningar och lokala jubileum. 
 • Koordinering av produktionsarbetet inhouse samt hos extern produktionsbyrå.
 • Ge service och rådgivning till våra butiker avseende lokala marknadsaktiviteter. 
 • Diverse administration så som faktureringsunderlag, fördelningslistor, pressutlåning, vinster och arkivering.
 • Hantering av förbrukningsmaterial så som presentpapper, kassar och läsborgarmärken.
 • Ansvar över marknadsavdelningens information på intranätet. 
 • Assistera marknadschef och kampanjansvarig. 

Din yrkesprofil

 • Minst 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom detaljhandel/butikskedja/action marketingbyrå. 
 • Effektiv och noggrann produktionsledare som alltid tänker butik och förstår processen att ta fram både tryckt och digitalt material. 
 • Van vid kontakt med tryckeri, mediabyrå, produktionsbyrå samt övriga leverantörer av marknadsmaterial. 
 • Mycket god administratör.
 • Van att läsa korrektur. 
 • Erfarenhet från bokbranschen är meriterande, liksom erfarenhet från arbete i butik. Har du även grundkunskaper i Indesign samt erfarenhet från mäss/monter-produktion är det ett extra plus. 

 

Dina personliga kvalifikationer

Vi söker dig som har järnkoll på tidsplaner och korrektur samt har förmåga att planera och prioritera. Du är lösningsfokuserad, älskar att ge service och har en positiv grundinställning. För att trivas och lyckas i tjänsten krävs att du klarar av att pendla mellan många olika arbetsuppgifter, inte är rädd att hugga i där det behövs samt har lätt att samarbeta och knyta nya kontakter. Men det viktigaste av allt är att du tycker denna typ av arbete är roligt och stimulerande. 

Kom och sprid läsglädje tillsammans med oss

Om du är en rutinerad marknadskoordinator som stämmer in på denna beskrivning är du välkommen att söka tjänsten. Vi erbjuder ett roligt och varierande arbete i en spännande och inspirerande bransch. Arbetet på marknadsavdelningen ledsagas av våra värdeord Kunder, Mod, Ansvar, Tillsammans och Göra skillnad. 

Akademibokhandeln

I över 100 butiker och på nätet erbjuder Akademibokhandeln ett stort och väl sammansatt sortiment av böcker och inspirerande varor för alla som vill skriva, rita, pyssla, planera och förvara. Med visionen ”Läsglädje för alla, varje dag” vänder vi oss till kunder över hela landet. Årets Butikskedja i Retail Awards 2017. 

Akademibokhandeln ingår i Bokhandelsgruppen, som ägs av Volati AB och företagsledningen.  Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Akademibokhandeln

Typ av tjänst:
Marknadskoordinator

Sista ansökningsdatum:
2017-08-11


Kontakt

Kontakta Cecilia Helsing, marknadschef, tel: 070-574 34 24 om du har frågor angående tjänsten. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande och ser därför fram emot att få din ansökan snarast, dock senast den 11 aug.  

Ansök