Projektledare

Isobar Sverige är en kreativ byrå med digitalt och socialt hjärta. Vi är femtio nyfikna kommunikatörer med bakgrund inom reklam, digital, social och pr. Vi känner att vi har hittat en bra formel på hur en nutida byrå ska vara, och vi växer så det knakar. Vi jobbar i Sverige med varumärken som Kia Motors, Mondelez, Netflix, P&G, Coca Cola, och Betsson Group. Isobar Sverige sitter på Åsögatan 108 i Stockholm. Isobar globalt består av över 6 000 personer på̊ 45 marknader och som i sin tur är en del av Dentsu Aegis Network.

Isobar vill nu stärka Isobar med en person som ser helheten, från reklam via digitala kanaler till hemsidor, användarupplevelser och tjänster. Välkommen!

Arbetsuppgifter
Isobar har de senaste åren positionerat sig allt tydligare och stärker nu byrån med ytterligare en Projektledare. Som Projektledare arbetar du nära byråns uppdragsgivare. Tillsammans med strateger, planners och kreatörer initierar du kampanjer, strategier och olika typer av varumärkesstärkande lösningar. Du agerar stöd och rådgivare gentemot dina kunder likväl som du utvecklar dem och det interna teamet. På Isobar finns professionella och erfarna Produktionsledare som tar vid tidigt i processen. Projektledarens roll är bl a att strukturera, kvalitetssäkra, driva processer, hålla presentationer, utveckla kunden och ha ett helhetsperspektiv i projekten. I rollen ligger också ett budgetansvar för de kunder du jobbar med.

Vem är du

Vi söker dig som idag arbetar i liknande roll på byrå. Du har ett gediget intresse och en stor förståelse för vad god reklam och kommunikation kan åstadkomma. Din förmåga att leda och inspirera kommer väl till pass både internt och mot dina uppdragsgivare. Rollen kräver inte att du är varumärkesstrateg men som Projektledare har du ett strategiskt förhållningssätt. På Isobar ställer man höga krav på kvalité. I din roll kommer du ansvara för att den kreativa och kommunikativa nivån möter kundens önskemål. På Isobar arbetar man i strategiska, kommunikativa uppdrag med tyngdpunkten på det digitala.

Transparens, ödmjukhet, höga ambitioner, nyfikenhet, humor och energi genomsyrar Isobar. Väl genomtänkta processer skapar dynamik och bidrar till en ovanligt bra kultur. Här har vi ett prestigelöst förhållningssätt till varandra.

Kompetens
Vi tror att du:

  • Har minst 5 års arbetslivserfarenhet som projektledare inom reklam och kommunikation.
  • Har erfarenhet av både kommunikationsstrategiska och digitalt fokuserade projekt.
  • Har vana och erfarenhet av integration mellan reklam, web, sök, socialt och innehåll.
  • Har erfarenhet av projekt inom webbutveckling/UX.
  • Har social kapacitet och delar med dig av dig själv till oss på byrån och våra kunder.
  • Känner dig trygg med ett budgetansvar där införsäljning är en del av rollen
  • Gillar att arbeta i högt tempo och hålla ihop team med många olika kompetenser
  • Har en vilja att vara med i teamet och med full kraft göra Isobar ännu bättre.


Vi erbjuder
Samarbetet mellan Dentsu Aegis Networks alla bolag gör att vi kan erbjuda våra kunder och medarbetare en unik kompetens av holistiska och integrerade kommunikationslösningar. Vi erbjuder attraktiva karriärmöjligheter, talangprogram och utbildningar i ett branschledande kommunikationsnätverk. Här bevaras varje enskild individs styrkor och intressen och får möjlighet att vara sig själv, utvecklas och nå sin fulla potential. Inom samtliga bolag i Dentsu Aegis Network-koncernen jobbar vi aktivt med att ständigt utveckla våra medarbetare och ledare. Samtliga våra svenska bolag är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och vi jobbar aktivt med vårt sociala och miljömässiga ansvarstagande som arbetsgivare och medmänniskor.

Vill vara med och bidra till Isobars fortsatta framgång?Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Isobar Sverige

Typ av tjänst:
Projektledare

Sista ansökningsdatum:
2017-09-08

Ansök