Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

E-handelskoordinator


 

Beskrivning

Funktion Försäljning har två avdelningar som tillsammans har 24 årsanställda medarbetare och ca 200 säsongsanställda medarbetare.

Försäljningsfunktionen ansvarar för en del av Lisebergs försäljning och service till alla gäster och kunder- före, under och efter besöket. Genom att integrera, paketera och kundanpassa Lisebergs samtliga produkter och tjänster skapas rätt förutsättningar och förväntningar för gästens helhetsupplevelse av Lisebergsbesöket.

Försäljningsfunktionen har ett strategiskt och operativt ansvar att sälja och utveckla hela Lisebergs försäljningsarbete enligt bolagets övergripande strategi och mål. Försäljningsfunktionen skall driva, i samarbete med våra affärsområden och övriga funktioner, gemensamma försäljningsrelaterade frågor som stärker Liseberg på kort och lång sikt.

 

Arbetsuppgifter

Som E-handelskoordinator kommer du att arbeta både med rent operativa frågor som daglig drift av våra E-handelsplattformar och med strategiska frågor kring den digitala försäljningen. Du kommer samarbeta med externa och interna aktörer i projektform kring utveckling och driftsättning av digitala projekt. Vilket ställer krav på att du trivs med samarbete och att ha många kontaktytor.

För att säkra samarbete, kompetensutbyte och samhörighet mellan företagets olika verksamheter kommer du ha en aktiv roll i företagets operativa arbetsgrupper.

Du kommer även arbeta löpande med analyser och rapporter kring försäljning och kundanalys för att ständigt optimera denna. För att trivas i rollen är du en doér och trivs i en utvecklande och operativ miljö. Det ligger dig naturligt att hålla dig uppdaterad på trender och nyheter inom området.

 

Kvalifikationer

  • Relevant högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom IT/E-handel/Försäljning
  • Erfarenhet inom IT/E-handel/försäljning eller motsvarande
  • Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Grundläggande kunskap inom HTML och webbteknik
  • Goda kunskaper i Google Analytics eller liknande
  • Goda kunskaper av olika CMS-verktyg/e-handelsplattformar/IT-system.
  • Meriterande är kunskapar i Episerver samt Jetshop Commerce.
  • Förståelse av konverteringsoptimering.
  • Erfarenhet från att kravställa och beställa systemutveckling/digital tjänsteutveckling samtidigt som vi gärna ser att du har erfarenhet av att driva projekt.

 

Villkor

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse.

 

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Göteborg

Företag:
Liseberg AB

Typ av tjänst:
E-handelskoordinator

Sista ansökningsdatum:
2017-10-01


Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johan Ottosson, avdelningschef, på telefon 0725-272032

 

Facklig företrädare

Anastassios Grozos, Unionen 031-7330257

Anders Ingemarsson, Kommunal 0722-434417

Annika Sollner, HRF 0762-098856

Ansök