Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Projektledare Visual Merchandiser

Dela sidan:

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Är du en person som brinner för retail och kommunikation samt är redo för nästa utmaning i din karriär? Har du en dröm om att jobba på ett stort och väletablerat bolag som ger dig ansvar och möjlighet att påverka? Coop befinner sig just nu på en spännande resa för att bli det självklara valet inom matvaruhandeln där du som Projektledare Visual Merchandiser får chansen att vara med och skapa en enhetlig bild av Coops värderingar och kundlöften. Ta chansen och var med på vår kommunikativa och digitala resa inom Coop Sverige AB!

Din roll
Som Projektledare VM förväntas du skapa en plan för hur vi på bästa vis driver visual merchandising på Coop och säkerställer att vi ligger i framkant. Du blir strategiskt och taktiskt ansvarig för hur vi gestaltar vårt kundlöfte (prisvärdhet, hållbarhet och matglädje) i butik. I rollen sätter du även planer och guidelines för hur vi driver och förtydligar Coops egna varumärken (Coop, Änglamark och X-tra) i butik. Arbetet sker i nära kontakt med både interna och externa samarbetspartners som exempelvis koncept, leverantörer och konsulter.

Du välkomnas till ett härligt team bestående av fem medarbetare inom avdelningen för Format & Butiksupplevelse. Tjänsten är placerad på Coops huvudkontor i Solna och du rapporterar till Chef Kommunikation Format & Butikupplevelse. För att kunna följa upp arbetet ute i våra butiker förekommer även resor i tjänsten över hela landet, därav är innehavande B-körkort ett krav.

Din profil
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom marknad, ekonomi eller retail samt har tidigare erfarenhet från att driva och leda större projekt. Du har flera års erfarenhet av visual merchandising, gärna inom FMCG (Fast-Moving Consumer Goods) och har jobbat på en strategisk nivå med dessa frågor. För att lyckas i rollen behöver du vara utåtriktad, affärsmässig och ha en god kommunikativ förmåga för att känna dig trygg med att presentera förslag till dina medarbetare. Projektledare VM har stor inverkan på företagets kommande utveckling, därför är det viktigt att du brinner för området och håller dig uppdaterad om vad som händer i branschen. Med många olika ansvarsområden blir ingen dag den andra lik, därför tror vi att du trivs i en föränderlig och händelserik vardag samt har förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss blir du en del av en stor organisation med fokus på service, kundnöjdhet och framförallt glädje. Du kommer få stor insikt i bolaget och får vara en del av den kommunikativa resan inom Coop. Vi sitter i fina, ljusa lokaler i en kreativ miljö där du exempelvis kan ta rutschkanan ner till vårt gemensamma lunchutrymme.

Din ansökan
Låter detta som en rolig och spännande tjänst? Ansök redan idag, dock senast den 22 december 2017. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor och funderingar om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare Michelle Nilsson på tel. 0704 - 28 49 55.

Välkommen med din ansökan!

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj. För att läsa mer om Coop besök gärna vår hemsida www.coop.se  eller följ oss på Facebook: Jobba på Coop och på Linkedin: Coop Sverige.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockhol/Solna

Företag:
Coop Sverige

Typ av tjänst:
Projektledare Visual Merchandiser

Sista ansökningsdatum:
2017-12-21


I denna rekrytering samarbetar vi med We Select.
Michelle Nilsson | Kontaktperson

Telefon: 0704-28 49 55


E-post: michelle.nilsson@weselect.se

Ansök