Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Webbansvarig

Dela sidan:

Ikano Bostad utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva boenden. I vårt arbete utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort. 


 
Huvudsakliga ansvarsområden
Som webbansvarig ansvarar du för webbplatsens övergripande struktur och att innehållet stöder målgruppernas behov, i linje med fastställda mål och syfte. Ansvaret sträcker sig vidare att förbättra, utveckla och driva företagets webbplats samt daglig support och stöd. Du ansvarar för att webbplatsen har en hög rankning i sökmotorer samt att analysera och tolka trafikflöden och användarbeteendet. Du ansvarar även för testning och felrapportering. Närmsta medarbetare är digital strateg och webbredaktör och du har även en nära kontakt med IT-avdelningen, våra externa leverantörer och webbkonsulter. Du rapporterar till kommunikationschefen.
 
Erfarenhet och kompetens
Du har en högskoleexamen eller motsvarande inom medie- och marknadskommunikation/Digital management/Digital Marknadskommunikation.
 
För att axla denna roll har du god erfarenhet av utveckling och förvaltning av webbplatser, UX, analys och SEO. Du är en van projektledare med erfarenhet av teknisk projektledning och av att använda externa konsulter. Vidare har du hög kompetens inom webbdesign och CMS (Episerver 7 eller senare versioner ett plus). Det är meriterande men inget krav om du kan koda HTML/CSS. För tjänsten krävs goda kunskaper i Adobe CS programmen (Photoshop och Illustrator).
 
Som person är du organiserad, noggrann och utvecklingsorienterad. Det är viktigt att du är driven, prestigelös och van att arbeta i olika samarbeten samt har en god social och kommunikativ förmåga. Tjänsten är ett hyruppdrag genom Sense Talents med start 21 maj till början av februari 2019.

Stämmer beskrivningen in på dig? Välkommen att skicka in din CV och ett personligt brev så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Ikano Bostad

Typ av tjänst:
Webbansvarig

Sista ansökningsdatum:
2018-02-24


I denna rekrytering samarbetar vi med Sense Talents AB.

För mer information om tjänsten kontakta Sense Talents, Susanne Waering: susanne@sensetalents.se

Ansök