Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Artwork Designer

Dela sidan:

Ta chansen att få en kreativ roll i ett ungt, drivet företag! Desenio är ett snabbt växande design och ehandelsbolag med god lönsamhet och är idag störst i Norden inom försäljning av posters och ramar online. Vi levererar till mer än 30 länder och öppnar löpande i nya marknader.

Vi är ett kreativt team som tillsammans skapar en inspirerande arbetsplats där vi jobbar för toppkvalité på service, design och kommunikation. Desenio sitter i nyrenoverade lokaler i eget kulturhus centralt på Södermalm. Du hittar oss online på www.desenio.com.

 

Vi söker nu ytterligare en Artwork Designer till vårt kreativa team. En driven person med hög känsla för detalj, färg och form. En profil med erfarenhet från både traditionell och digital produktion. I ditt arbete som Artwork Designer kommer du producera design till vår butik genom att ta fram layout och tryckunderlag för våra posters. I dina arbetsuppgifter ingår att omsätta konceptidéer och skiss till färdigt original och utföra bildbehandling av inspirationsbilder.

Som Artwork Designer ansvarar du för att korrekta original överlämnas till tryck med rätt teknisk kvalitet samt inom deadline. Det är viktigt att du har lätt för att sätta dig in i brief samt förstår Desenio´s tonalitet, utbud samt kreativa manér. Du kommer jobba nära vår CD, Art Directors samt Creative Designers.

Vi söker efter en person som trivs med att arbeta i högt tempo och som har god förmåga att hålla flera processer pågående samtidigt. Du är självgående, noggrann samt tar ansvar för dina uppgifter och prioriterar din tid utifrån uppsatta deadlines. En social lagspelare som stöttar och supportar sina kollegor.

 

ANSVARSOMRÅDEN

  • Grafisk formgivning och layout.
  • Originalproduktion och bildbehandling.
  • Retusch och montering av inspirationsbilder.
  • Design utifrån brief och konceptidé.

 

ERFARENHET

  • Orginalutbildning från exempelvis Grafiska Institutet, Forsbergs eller liknande.
  • Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper inom Adobe CC, layout samt bildredigering.
  • Starkt sinne för färg, form, typografi och grafiskt uttryck.
  • Stort intresse för inredning samt identifierar dig med våra produkter och målgrupp.

 

Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum; 2018-03-09.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Desenio

Typ av tjänst:
Artwork Designer

Sista ansökningsdatum:
2018-03-09


Maila din ansökan till jobb@desenio.se och skicka med:

-       CV samt personligt brev. Berätta om dig själv samt varför du vill arbeta hos oss.

-       Exempel ur din portfolio, eller länkar till tidigare arbeten.

-       En moodboard på vilken sorts inredning du gillar/inspireras av. Gärna i Pinterest.

Ansök