Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Senior PR-konsult/Kundansvar

Dela sidan:

editK är en liten byrå med stort hjärta. Vi levererar helhetslösningar inom PR till ett femtontal kunder inom nischerna mat, hälsa, litteratur och digitala lösningar. 2017 öppnade vi vår systerbyrå, InfluencersAgency med fokus på personliga varumärken. Nu söker vi två seniora PR-konsulter med gedigen erfarenhet av att arbeta med PR och affärskommunikation.

Vill du bli en del av vårt team och tillsammans med oss bygga Sveriges mest uppskattade PR-byrå?

Vi erbjuder en roll som du har möjlighet att påverka. Hos oss är du med och driver projekt från ax till limpa och utvecklar byrån tillsammans med dina kollegor. Vi är ett tight team som jobbar hårt och skrattar högt.  

 

Din roll

Du kommer att arbeta med några av byråns största kunder där du som Senior PR-konsult även är kundansvarig och leder och säkerställer kvalitén i leveransen tillsammans med resten av teamet. Det innebär också att utmana och utveckla kunderna till nya nivåer som bygger framgång och affärsutveckling för såväl editK som för våra kunder. Du har dessutom en aktiv roll i att hantera budgetar, planera resurser på ett lönsamt sätt och vara med och utveckla editKs kunderbjudande. Du rapporterar till VD.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planera och verkställa kunduppdrag och se helheten.
  • Leda din arbetsgrupp med fokus på resultat- och lönsamhetsansvar mot kund.
  • Strategiska avstämningsmöten med kund och ansvar för såväl strategiska som taktiska PR- och kommunikationsplaner.
  • Ta fram och arbeta med konceptuell PR och varumärkesbyggande PR-kampanjer.
  • Säljansvar - utveckla kunduppdragen samt bearbeta nya kunder.
  • Förhandla och administrera avtal.
  • Upphandling och ledning av externa samarbetspartners.

 

Om dig

Du är civilekonom eller har motsvarande högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation. Som PR- och kommunikationsexpert är du trygg i konsultrollen tack vare din gedigna erfarenhet av att ha arbetat på olika PR-byråer och/eller på kundsidan.

För att lyckas i rollen har du ett utvecklat affärssinne och har vana av att arbeta med affärskommunikation och komplexa kunduppdrag - gärna på nordisk nivå. Du är en erfaren rådgivare och har drivit projekt inom marknads-/konsument PR och varumärkesbyggande PR. Du är van att arbeta i såväl traditionella som digitala kanaler och är en duktig skribent med mycket goda kunskaper i engelska. Som person är du nyfiken, prestigelös och kreativ. Du vet hur man bygger och leder ett framgångsrikt team, du ser helheten och kan förmedla det.


Tjänsten är en heltidstjänst med en provanställning på 6 månader. Sista ansökningsdag är 26 februari, vi intervjuar löpande.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
editK

Typ av tjänst:
Senior PR-konsult

Sista ansökningsdatum:
2018-02-26


Vid frågor om tjänsten kontakta vår vd, Edit Künstlicher eller skicka gärna din ansökan till edit@editk.se ditt CV och personligt brev.

Ansök