Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Designer

Dela sidan:

Vill du skapa reklam som inte känns som reklam?

Emakina DBG Showreel from Emakina on Vimeo.

Emakina DBG växer med nya spännande kunder och uppdrag och söker därför fler talanger till vårt gäng uppe på Söders höjder (med en kontorsutsikt som går rakt in på Stockholms topp-1-lista).

Just nu söker vi  en designer.

 

Du har självklart relevant utbildning och erfarenhet i bagaget och du känner dig hundra procent hemma i den digitala världen. Vi söker dig som kan ta plats och vågar säga vad du tycker och tänker, men som också klarar av att samarbeta och stötta andra. Det är viktigt att du brinner för att skapa fantastiska jobb som i slutändan gör våra kunder till hjältar! Du har en kreativ höjd och förstår de utmaningar och möjligheter som våra kunder ställs inför.

Digital Bones. Creative Blood. Det är Emakina DBG i ett nötskal. Vi har kombinerat det bästa av två världar – en byrå med stora, starka idéer och en annan med svart bälte i digital förståelse, som gör idéerna ännu starkare.

Vi idag ca 25 personer som har förmånen att arbeta med kunder som SBAB, Blocket.se, Dina Försäkringar, Norrmejerier, Umeå Energi, Evry, Legolas.bet, Telia, Red Bull, Sana Jardin, Unilever och en många fler.

Om du är intresserad, vänligen maila in ditt cv och ett personligt brev  senast den 26 mars, 2018.

Rollen är heltid i Stockholm med start omgående.

 

 

Om företaget:

Digital Bones.Creative Blood.

What do we mean by this? Let us explain. We’re part of Emakina group, ranked among Europe’s top three independent full service digital networks. Boom. Mix that with creative agency Doe Blomberg Gottberg, three times Swedish agency of the year (boom again!) and here you have us. We’re Emakina DBG – an agency with big ideas and a lot of digital know-how to make those ideas even bigger.

And what’s our thing? Our idea about advertising is to create advertising that doesn’t necessarily feel like advertising. We create work that people actually want to talk about and engage with. Then, we motivate them to buy/commit/sign-up/download/whatever. And it totally works!

 

emakina.se

 Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Emakina DBG

Typ av tjänst:
Designer

Sista ansökningsdatum:
2018-03-27

Ansök