Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Digital PR-kommunikatör

Dela sidan:

Sveriges Radio söker Digital PR-kommunikatör

Vi söker digen stjärna på digital PR, som gillar att hitta nya vägar och idéer för att nå ut till publiken. Som digital PR-kommunikatör kommer du att spela en viktig roll för att sätta allt från P3s Musikhjälpen och Creepypodden till P1s Stil på kartan hos varje lyssnare.

Vem är du 
Du tycker digital PR är roligt och har erfarenhet av att arbeta med influencers. I ditt dagliga arbete kommer du att ha kontakt med journalister både utanför och inom Sveriges Radio. Därför behöver du ha förmågan att prioritera och tillgodose olika intressenters behov, samtidigt som du har ett starkt driv framåt. Rätt person är samarbetsvillig, prestigelös och har förmågan att arbeta både strategiskt och operativt.
Du har erfarenhet från liknande roller inom marknad och kommunikation och en god förståelse för kreativ verksamhet. Du är trygg i din funktion och tydlig i din kommunikation, har ett bra öga för text och bild. Du tycker inte det är konstigt att sälja in idéer både internt och externt, samtidigt som du också svarar för att rapportera resultat och sätter relevanta mål för uppföljning.
Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna, men ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevant område på högskolenivå eller motsvarande.

Vad erbjuder vi?
Vi är ett 30-tal medarbetare som brinner för kommunikation och arbetar med hela bredden – pr, sociala medier, trailer, events och internkommunikation, för att nämna några. Hos oss möter du dagligen programverksamheten i ditt kommunikationsarbete och har nära kontakt med både programledare och beställare av kommunikation. Det här är en ny roll och du har möjlighet att forma rollen under arbetets gång. Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler i Radiohuset vid Gärdet.

Om Sveriges Radio 
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare.  

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning  
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placeringsort är Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan 
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Vi vill ha din ansökan senast 2018-05-23.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Sveriges Radio

Typ av tjänst:
Digital PR-kommunikatör

Sista ansökningsdatum:
2018-05-23


Vill du veta mer?
För frågor kring tjänsten kontakta Christian Rauch, bitr kommunikationsdirektör, på tel 08-784 50 26 eller på christian.rauch@sverigesradio.se.

För frågor kring din ansökan kontakta Christian Rosendahl, HR-Partner, 08-784 25 43.

Fackliga frågor besvaras av Billy Abraha SJF, Mikael Grönberg Unionen, Diyar Boskani SACO samtliga nås via Sveriges Radios växel 08-784 50 00.

Ansök