Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Formgivare/Originalare

Dela sidan:

Är du en formgivare/originalare som vill jobba på en av Sveriges största kommunikationsbyråer?  MSL söker nu en formgivare/originalare med inriktning på webb och tryckproduktion.

I rollen som formgivare/originalarehos MSL får du möjlighet att arbeta med flera ledande företag inom en rad olika branscher. 

Du kommer att jobba med allt ifrån originalproduktion, formgivning kommunikationskoncept, varumärkesprofilering, grafiska identiteter, bildredigering, kampanjutveckling, rapporter och kundpresentationer. 

Vem är du?
Vi söker dig med goda kunskaper både inom den digitala och tryckta världen. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, företrädesvis från reklambyrå eller produktionsbyrå och relevant utbildningsbakgrund. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och levererar alltid i tid.  

På MSL gillar vi proaktivitet! Det innebär att du kan omvandla idéer till snygga skisser. Därför krävs det att du både är kreativ och lösningsorienterad.  

Andra viktiga egenskaper är att du som person är glad, nyfiken och engagerad, med en väl utvecklad social och kommunikativ förmåga. Du är genuint intresserad av design- och varumärkesstrategi och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Du är en lagspelare och jobbar oavsett arbetsuppgift med samma entusiasm. Det är meriterande om du är duktig på animation och webb. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. 

MSL är en PR-driven kommunikationsbyrå med fokus på insikt, kreativitet och genomförande i alla kanaler. Byrån arbetar bland annat med kunder såsom PostNord, Arla, Renault, IKEA, Försäkringskassan, Procter & Gamble och Polaroid. MSL är cirka 30 anställda som jobbar nära och delar lokaler med systerbyrån JKL.  MSL är en del av Publicis Groupe, det största kommunikationsnätverket i Europa, där bland annat även Starcom, Sapient-Razorfish och Saatchi & Saatchi ingår.

Varmt välkommen med din ansökan! Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
MSL

Typ av tjänst:
Formgivare/Originalare

Sista ansökningsdatum:
2018-05-29


Låter det här som du?

Välkommen att skicka CV, arbetsprover och personligt brev till sofie.bergvall@mslgroup.com så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. 

Ansök