Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Kommunikationspartner

Dela sidan:

Vi söker digen stjärna på kommunikation, som gillar att ha ett helhetsperspektiv på kommunikation och vara med i hela processen. Som kommunikationspartner för P4 och Radiosporten kommer du att spela en viktig roll för att sätta allt från Kvällspasset i P4 till fotbolls-vm på kartan hos varje lyssnare. Hos oss möter du dagligen programverksamheten i ditt kommunikationsarbete och har nära kontakt med både programledare och beställare av kommunikation, allt utifrån ett 360-graders perspektiv.

Vem är du
Du är relations- och samarbetsorienterad och använder din kreativa drivkraft till att skapa goda resultat. Springer du på ett hinder är du personen som hittar vägar framåt och kommer med egna initiativ och förslag. Du skapar teamkänsla och är genuint nyfiken på hur vi gemensamt kan nå våra mål på nya sätt.
Du har erfarenhet av marknadsföring i egna och köpta medier, men PR och internkommunikation kommer också att ingå i dina aktiviteter. Digitala kanaler är självklara medieval för dig. Du har projektledarkompetens med erfarenhet av att kravställa och arbeta med media- och reklambyråer. Du tycker också det är roligt att presentera och formulera dig muntligt och skriftligt.
Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna, men ser att du har eftergymnasial utbildning inom relevant område på högskolenivå eller motsvarande.

Vad erbjuder vi?
Vi är ett 30-tal medarbetare som brinner för kommunikation och arbetar med hela bredden – pr, sociala medier, trailer, events och internkommunikation, för att nämna några. Hos oss möter du dagligen programverksamheten i ditt kommunikationsarbete och har nära kontakt med både programledare och beställare av kommunikation. Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler i Radiohuset vid Gärdet.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation. Värdegrunden beskriver företagets grundläggande värderingar. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan! Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Sveriges Radio (P4 och Radiosporten)

Typ av tjänst:
Kommunikationspartner

Sista ansökningsdatum:
2018-05-23


Vill du veta mer? 


För frågor kring tjänsten kontakta Christian Rauch, bitr kommunikationsdirektör, på tel 08-784 50 26 eller på christian.rauch@sverigesradio.se.

För frågor kring din ansökan kontakta Christian Rosendahl, HR-Partner, 08-784 25 43.

Fackliga frågor besvaras av Billy Abraha SJF, Mikael Grönberg Unionen, Diyar Boskani SACO samtliga nås via Sveriges Radios växel 08-784 50 00.  

Ansök