Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Redaktör/Copywriter

Dela sidan:

Polarn O. Pyret söker en Redaktör/Copywriter till vår inhousebyrå

Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges starkaste varumärken? 

Polarn O. Pyret gör plagg som håller att älskas, slitas och tvättas. Som barn bär stolt på födelsedagskalas och nöter hårt i lekparken. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige och säljs på flera marknader världen över.

För att alltid utgå ifrån barnets bästa och hålla vår ledande position, utmanar vi oss själva att ständigt jobba med innovationer och digital utveckling, och ständigt höja kvaliteten.

Polarn O. Pyret letar efter dig, Redaktör/Copywriter, med intresse för att skapa engagerande innehåll till alla våra kanaler, som också vill vara med att skapa och utveckla varumärkets samtliga kampanjer. Med ett säkert öga för kommersiell kommunikation.

Om uppdraget                           

Som Redaktör/copywriter hos Polarn O. Pyret ingår du i Studion, vårt kreativa team, och är en central del av vår inhousebyrå. Studion ingår i Marknads- & E-com avdelningen och du rapporterar till PO.P Studio Manager.

I redaktörsrollen arbetar du med att skriva och utveckla innehåll (text, bild, film) som väcker intresse, är relevant för varumärket och vår målgrupp, och inte minst är kommersiellt. Du gör det för alla våra kanaler – webb, nyhetsbrev och sociala medier.

Du tar ett helhetsansvar från idé och planering till leverans av material, där du sätter brief för sociala medier och nyhetsbrev, komplett med text och bildbeställning samt koordinerar arbetet. Där slutprodukten alltid ska leverera mot satt strategi och tonalitet. Du uppdaterar strategi och tonalitet när behov finns, för att säkerställa att varumärket ständigt känns relevant för vår målgrupp. 

I copywriterrollen tar du tillsammans med vår Art Director fram Polarn O. Pyrets samtliga kampanjer och skriver all copy. Du skriver alla trycksaker, så som DR-utskick och butiksskyltar. När nya koncept tas fram är det ditt och Studions jobb att utveckla dessa, från idé till produktion, där du ansvarar för copy.

Om tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på Polarn O. Pyrets huvudkontor i centrala Stockholm.

Vem är du?

Kvalifikationer

 • Minst 3 års erfarenhet av liknande roll.
 • Relevant utbildning med inriktning mot marknadsföring/journalistik/PR.
 • Duktig skribent med stor förståelse för kommersiella budskap.
 • Stor förståelse för det digitala medielandskapet är ett krav och erfarenhet av Retail en fördel.
 • Du håller dig i framkant kring utvecklingen av sociala medier, är nätvan och har koll på populär- och nätkultur.
 • Det är en stor fördel om du kan skapa bilder och klippa video-material.
 • Väl bevandrad i Officepaketet.
 • God kommunikativ förmåga på både svenska och engelska.

Egenskaper 

 • Stor förståelse för kunden och en stark kommersiell känsla.
 • Lätt för att samarbeta och lösningsfokuserad.
 • Kreativ och idérik.
 • Mycket driv och självgående.
 • Gillar ett högt tempo och arbetar effektivt.
 • Positiv och prestigelös.

Låter det här som en spännande utmaning för dig? Välkommen med din ansökan!Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Polarn O. Pyret

Typ av tjänst:
Redaktör/Copywriter

Sista ansökningsdatum:
2018-06-15


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2018-06-15. Du ansöker via www.rnb.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Tysander (maria.tysander@polarnopyret.
rnb.se
).

Ansök