Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Marknadskoordinator

Dela sidan:

Marknadskoordinator – digitala kanaler och marknadsföringsutveckling

Är du en duktig webredaktör med känsla för form, funktionalitet och innehåll? Har du den stilistiska spetsen som krävs i sociala medier? Vill du bidra till en optimerad digital kundupplevelse och stärka Kias varumärke? Är du beredd att ta ansvar för utvecklingen av våra återförsäljares marknadsföring? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker en driven och energifylld medarbetare till vår marknadsavdelning. Med fokus på att öka kundnyttan, öka kännedomen om och stärka vårt varumärke samt öka trafiken till vår hemsida har du ett viktigt och brett spektra av arbetsuppgifter för att ytterligare stärka Kias försäljning i Sverige. 

Rollen som Marknadskoordinator
Du har det övergripande ansvaret för att utveckla Kias digitala närvaro gällande både funktionalitet, innehåll och framtagande av nya digitala tjänster.  Du ser till att vi har en effektiv och kontinuerlig kommunikation i sociala medier där du svarar för utveckling och innehåll. 

Som webredaktör svarar du för vår nationella hemsida avseende innehåll, funktionalitet och användarupplevelse. I samband med kampanjsajter och andra webbprojekt eller framtagande av nya digitala tjänster är du delaktig i både kravställning, implementering och underhåll. Därtill säkerställer du att våra återförsäljare har sajter som efterlever vår standard. Tillsammans med övrig personal inom marknadsteamet deltar du i arbetet med att planera och koordinera material, t ex modell- och tillbehörsbroschyrer, som ligger till grund för innehåll på kia.com/se och återförsäljarnas hemsidor.

Det kommer an på dig att driva arbetet med att stötta våra återförsäljare i framtagande av deras lokala mediaplaner och genomförande av effektiva mediaköp inom samtliga kanaler.

I dina administrativa uppgifter ligger att kontinuerligt kontrollera och följa upp lokala marknadsföringsstöd till återförsäljarna. Därtill kommer du löpande att analysera och rapportera våra digitala KPIer. 

Dina projekt driver du förstås med professionalitet, god kvalitet, kontroll och inom budgetramar.
Du kommer att jobba mycket självständigt men ingår i ett marknadsföringsteam där du rapporterar till vår marknadschef. Placeringen av denna tjänst är vid vårt huvudkontor i Upplands Väsby.

Din profil
Vi söker dig med examen inom Marknadsföring på högskolenivå. Därtill har du tidigare arbetat minst 5 år med liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning.

Du måste ha med dig grundläggande kunskap i webteknik samt erfarenhet av adminverktyg. Vi ställer också krav på erfarenhet av SEO-arbete och optimering av hemsidor och digitala tjänster. Därtill vill vi att du har grundläggande kunskaper i bildhantering och goda kunskaper i Officepaketet. Förutom svenska behärskar du även engelska väl.

Som person är du driven och resultatfokuserad. Då tjänsten är mångfacetterad ställs det krav på dig att hantera olika projekt samtidigt, kunna prioritera, strukturera och kommunicera. En god social kompentens är en förutsättning för tjänsten då du har många kontaktytor både internt och externt.
Är du dessutom öppen, positiv och gillar när det händer mycket och så kommer du att passa in i vårt team.

Välkommen med din ansökan!  

Om Kia Motors
Kia Motors Corporation (www.kia.com/worldwide) bildades 1944 och är Koreas äldsta biltillverkare. Kia har som mål att bli ett av världens främsta bilmärken. Kias 15 fabriker och monteringsanläggningar i tio länder producerar över 2,5 miljoner bilar per år som säljs i 149 länder. Kia har idag mer än 50 000 anställda. Vi är huvudsponsor av Australian Open och officiell bilsponsor av FIFA world Cup. 

Tack vare toppmoderna fabriker, specialutbildade servicetekniker och serviceprogram kan vi erbjuda 7 års nybilsgaranti från fabrik på alla modeller. Kias modellprogram präglas av design, kvalitet, säkerhet, effektiva el-, bensin-, diesel- och hybridmotorer till ett konkurrenskraftigt pris.

Kia Motors Sweden AB (www.kia.com) etablerades 2004 och har växt mycket snabbt de senaste åren. Idag är Kia Sveriges tredje största bilmärke. Vi har för närvarande 84 återförsäljare och drygt 90 serviceverkstäder spridda över landet och det rullar över 160 000 Kia-bilar ute på de svenska vägarna. Vi ansvarar för import, produktplanering, försäljning, service, utbildning, reservdelsadministration, marknadsföring och information för Kia i Sverige. Vi erbjuder även tjänster som t ex Kia originalservice, Kia bilförsäkring och Kia bilfinansiering via billån, privatleasing och leasing för tjänstebilar/förmånsbilar/företagsbilar.

På Sverigekontoret i Upplands Väsby norr om Stockholm arbetar idag ca 70 personer. Vår företagskultur domineras av ett dynamiskt förhållningssätt där vi är snabbfotade och förändringsbenägna i vårt arbetssätt. Vi är säljorienterade och sätter kunden i fokus, vilket gör att vi kontinuerligt försöker optimera vår affär och lansera produkter och tjänster som efterfrågas i marknaden.  Lokalt har vi en platt organisation där allas insats är värdefull och där vi tillsammans hjälps åt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en lyckosam affär och en miljö där vi trivs och vill bidra.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Upplands Väsby

Företag:
Kia Motors Sweden AB

Typ av tjänst:
Marknadskoordinator

Sista ansökningsdatum:
2018-06-19

Ansök