Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Digital Project Manager

Dela sidan:

Vi söker en Digital Project Manager

Altia Group är det ledande vin- och spritföretaget i Norden och Baltikum. På webb- och e-handelssajten folkofolk.se har vi samlat alla produkter från våra tre svenska bolag - Altia Sweden, Bibendum och Philipson Söderberg. Tillsammans erbjuder vi ett av Sveriges största dryckesutbud med många välkända varumärken så som t ex Jack Daniel’s, O.P. Anderson och Blossa.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer leda säljkonverterande fokusprojekt via digital annonsering på uppdrag av, och tillsammans med, våra Brand Managers. Inhouse har du tillgång till kompetens i form av grafisk designer och social media-optimerare. Externt kommer du ha kontakt med byråer och andra partners. Du agerar som strategisk rådgivare, håller ihop projekten och ser till att allt blir gjort för att uppnå uppsatt mål.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet som Project Manager, kanske från en byrå. Du har god digital kompetens och erfarenhet av annonsering i sociala och andra digitala medier av FMCG-produkter mot konsumenter. Erfarenhet av e-handel är ett plus.

I jobbet är du självgående, strukturerad och gillar att ha många kontaktytor där dina
kommunikativa egenskaper kommer till användning. Dessutom är du säljdriven, målinriktad och trivs i ett ofta högt tempo.

Anställningsform
Vi söker en person som kan jobba på heltid som konsult. Tjänsten är inte tidsbegränsad och vi ser den som ett långsiktigt samarbete som kan komma att leda till en tillsvidareanställning.

Organisatoriskt kommer du ingå i vårt digitala kommunikationsteam som idag består av sex personer. Vi sitter på Gärdet i Stockholm.

Läs mer om oss på https://folkofolk.seAnsök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Altia

Typ av tjänst:
Digital Project Manager

Sista ansökningsdatum:
2018-06-30


Välkommen med din ansökan till info@folkofolk.se senast den 30 juni.

Ansök