Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Produktionschef

Dela sidan:

Produktionschef till Creative Agency på Tre

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Under 2018 kommer vi på Tre att byta lokaler till ett helt nybyggt hus bredvid Globen i södra Stockholm där alla vi på Tre ges bättre möjligheter att mötas, samverka och interagera. Varmt välkommen till Tre.


Nu söker vi en Produktionschef till vår prisbelönta inhousebyrå, Creative Agency, på Tre. Vi söker dig som har en digital profil, ett ständigt driv av att komma framåt i kombination med en fallenhet för struktur och ett öga för effektiv kommunikation.

Om tjänsten

I rollen som Produktionschef kommer du ansvara för att leda, koordinera samt kvalitetssäkra produktionen i den dagliga verksamheten på Creative Agency på Tre. Du kommer bland annat ansvara för resursplanering, produktionsledning och coaching av personal.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Personalansvar för kreatörer och produktionsledare
 • Resursplanering och produktionsledning
 • Stötta projektledare och marknadskoordinator med tidsplanering av kampanjer
 • Vara marknadsavdelningens kontaktperson gentemot interna beställare
 • Upphandling av leverantörer

Vem är du?

 • Du har en digital profil, och erfarenhet av att jobba i en digital miljö, gärna inhouse
 • Du har arbetat med projekt- och produktionsledning inom digitalt och rörligt i minst 3 år
 • Du har erfarenhet av, eller vill ta nästa steg för att arbeta i ett team med personalansvar
 • Du är en naturlig ledare och ser vikten av att utveckla, coacha och utmana medarbetare. Och du är van att både ge och ta konstruktiv feedback
 • Du har en strategisk höjd men trivs och vill arbeta operativt med kampanjer och projekt
 • Som person är du flexibel, resultat- och lösningsorienterad och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö i högt tempo
 • Du har utbildning inom kommunikation eller reklam

Självklart älskar du, precis som oss, att arbeta i team och vill tillsammans med oss fortsätta utmana telekommarknaden med dina initiativ.

Vi på Tre tror att det uppkopplade livet för oss närmare varandra, öppnar upp världen och möjliggör ett flexiblare liv, samtidigt som vi får svårare att hantera alla dess möjligheter. Därför arbetar vi varje dag för att våra 2 miljoner kunder ska kunna använda mobilen på ett smartare sätt, och för att vara den bästa partnern för ett bra uppkopplat liv. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser fem år i rad (Great Place to Work).

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan! 
Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Ta chansen och sök tjänsten redan i dag, vi arbetar med löpande urval, och kommer börja kalla till intervjuer efter sommaren. För mer information kontakta rekryterande chef Kristian Lundman, Head of Creative Agency.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Tre

Typ av tjänst:
Produktionschef

Sista ansökningsdatum:
2018-07-31


Kontaktperson
Kristian Lundman
kristian.lundman@tre.se
+46 (0) 708 553742

Ansök