Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Grafisk formgivare

Dela sidan:

Apoteket AB utökar nu sitt team med en grafisk formgivare. Målsättningen för befattningen är att formge samt producera digital och rörlig media samt tryckoriginal, enligt vår grafiska profil, till våra apotekskanaler och till interna projekt. Formgivaren ska kunna säkra att kommunikationen bidrar till ett fortsatt starkt varumärke och en marknadsledande position för Apoteket, samt att kampanjer och butiksmaterial produceras på ett kostnadseffektivt sätt inom ramen för fastlagd budget, tidplan och varumärkesidentitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Producera profilerande och taktisk marknadsföring riktat till Apotekets konsumenter utifrån kampanj- och aktivitetsplan.
 • Producera digital och rörlig media samt tryckoriginal för bland annat butikskampanjer, landningssidor och driftsmaterial i butik samt digitala skärmar, e-post, kundklubbsutskick etc i enlighet med Apotekets varumärke och grafiska identitet.
 • Beställa tjänster, göra inköp och koordinera med övriga medarbetare och ex tryckerier, reklam- och produktionsbyråer för att möjliggöra genomförandet av aktuella kampanjer och aktiviteter.
 • Rapportera till reklamchef och ingå i marknads- och PR-enheten.

Vi söker dig som:

Vi önskar flera års erfarenhet som grafisk formgivare/originalare av digitalt och rörligt samt tryckt produktion och marknadsföring på en marknadsavdelning, reklambyrå eller motsvarande inom konsumentinriktad detaljhandel.

 • Goda kunskaper inom Adobe InDesign, Photoshop, After Effects, Illustrator och Acrobat Pro.
 • Utbildad inom grafisk design och originalarbete.
 • Har goda kunskaper inom originalarbete och trycksaksproduktion och är van vid att arbeta med tryckprofiler. Har stor förståelse för tryckprocessen samt har en känsla för val av tryckbärare som ex pappersval.
 • Har erfarenhet av att samarbeta med tryckerier, reklam-, produktionsbyråer och att ta fram och färdigställa och tryckanpassa original för print.
 • Kan producera från idé ända ut till tryck eller digitalt material.
 • Har mycket god stilistisk förmåga och språklig känsla med ett kritiskt förhållningssätt för att kunna bedöma att kreativa formlösningar är ändamålsenliga.
 • Är noggrann och säkerställer att produktionerna håller hög kvalitet och levereras i rätt tid.
 • Tar egna initiativ, är driven och självgående i högt arbetstempo samt bidrar med innovativa idéer och lösningar kring tryckt och digital marknadsföring.
 • Är social, samarbetsorienterad och relationsskapade med mycket god förmåga att upprätthålla professionella relationer internt och externt.
 • Talar flytande svenska (tal och skrift).

Meriterande är kompletterande utbildning inom ex e-handel, butikskommunikation, bildhantering, produktionsledning, erfarenhet av tryckeribranschen samt erfarenhet av koordinering och samarbete med olika typer av byråer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning och med placering på Apotekets huvudkontor i Solna. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Apoteket AB är Sveriges ledande apotekskedja med 392 apotek och 3200 anställda. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan.

Vad vi erbjuder dig
Som medarbetare i Apoteket har du möjlighet till årligt friskvårdsbidrag och personalrabatter på Apotekets egenvårdsortiment men du har också hundratals rabatter på resor, tjänster och produkter via vår förmånsportal. Vidare har du möjlighet att söka stipendier för personlig utveckling till Apotekets personalstiftelse. Är du konstintresserad kan du köpa andelar i Apotekets konstförening och delta i de årliga utlottningarna av konst. Apoteket erbjuder våra medarbetare kontinuerlig och omfattande kompetensutveckling via vår egen utbildningsenhet som erbjuder ett hundratal e-utbildningar samt olika nätverksträffar. Självklart har du även både tjänstepension, sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Apoteket AB

Typ av tjänst:
Grafisk formgivare

Sista ansökningsdatum:
2018-08-22


I denna rekrytering samarbetar vi med Harvey Nash.

Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Victor Zetterström på 070 482 11 85. Vänligen ansök snarast via www.harveynash.se, intervjuer sker därefter löpande. Bifoga CV och kortfattad ansökan/personligt brev. 

Ansök