Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

CMO

Dela sidan:

Nu söker vi en CMO med passion för e-handel som vill vara med oss och fortsätta utveckla och skapa tillväxt genom att öka kännedom runt våra två varumärken samt skapa engagerande och trafikdrivande aktiviteter. Som CMO är du en viktig del i att driva en sammanhållande upplevelse där datadriven, resultatbaserad marknadsföring samverkar med kreativ varumärkeskommunikation och inspirerande innehåll.

Du leder marknadsteamet som idag består av drygt 10 medarbetare inom digital marknadsföring och lojalitet – SEO, SEM, affiliate, sociala media, influencers, CRM etc samt inhouseavdelning med AD, grafisk formgivning och contentproduktion.

Du ansvarar för implementering av våra nya varumärkestrategier mot definierade målgrupper i Sverige, Norge och Finland. Du planerar och genomför kampanjer och aktiviteter och har ytterst ansvar för hela kedjan från brief, utveckling av kampanjidé och mediemix till implementering, uppföljning och optimering. I rollen har du ansvar för marknadsbudget inklusive operativt ansvar för medieköp on och offline samt uppföljning och rapportering av KPIer.

Du medverkar i ledningsgruppen och har ett nära samarbete med bl a VD, CCO och lokala E-commerce managers per land för att säkerställa kampanjimplementering, målgruppsanpassning, tonalitet etc.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet och från e-handel, konsumentinriktad marknadsföring, partnersamarbeten och medieköp i ett modernt medielandskap. För att trivas hos oss tror vi att du har en entreprenöriell och försäljningsinriktad läggning och även ett intresse av exempelvis mode eller skönhet. I övrigt förväntar vi oss att du:

  • Har hands- on erfarenhet (nuvarande och/eller tidigare) av hur man attraherar, engagerar och förvärvar kunder online (SEO, SEM, social media, influencers etc). Du har även mycket god förståelse för analys och CRO (Google Analytics, A/B tester etc.). Erfarenhet av lojalitetsprogram, e-postmarknadsföring etc är meriterande.
  • Är affärsorienterad med en analytisk förmåga – van att utvärdera och optimera medieköp och digitala kampanjer med fokus på produktion inhouse.
  • Är en erfaren ledare och strategisk projektledare – strukturerad med ett stort personligt engagemang och med ett utmärkt konsekvenstänk.
  • Är en god kommunikatör med mycket god samarbetsförmåga som trivs i en dynamisk och snabbrörlig företagskultur där du förväntas bygga, utveckla, genomföra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning och med placering centralt i Stockholm. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

I denna rekrytering samarbetar vi med Harvey Nash. Vänligen ansök med bifogad CV och kortfattad ansökan/personligt brev.

Eleven och Nordicfeel är tillsammans en av nordens största onlineaktörer inom hud- och hårvård, parfym och make-up. Eleven har vunnit ”Customer Experience of the Year” på Nordic Ecommerce Summit 17 och Nordicfeel har vunnit “Årets e-handlare inom skönhet” sju gånger hos Pricerunner. Bolagen har gemensamt 26 år av erfarenhet av e-handel och har sedan starten varit ledare av den digitala förändringen av skönhetsbranschen.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Eleven & Nordicfeel

Typ av tjänst:
CMO

Sista ansökningsdatum:
2018-08-24


I denna rekrytering samarbetar vi med Harvey Nash.

Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Cicki Birgersson på 070 335 99 78.

 

Ansök