Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Digital Sales & Content Manager

Dela sidan:

Cosmos Music är ett av de ledande svenska musikbolagen med fokus på att upptäcka och marknadsföra musiktalang med världen som marknad.

Varje månad ökar den globala musikmarknaden med mer än en hel svensk musikmarknad. Detta öppnar upp möjligheter för Cosmos då vi har en unik position att från vårt huvudkontor i Stockholm nå ut och direkt marknadsföra våra releaser utanför landets gränser på ett sätt som inte tidigare varit möjligt.

Nu söker vi en Digital Sales & Content Manager som har i uppdrag att vara i löpande kontakt med alla våra digitala försäljningspartners både lokalt i Norden men även internationellt.

Din profil

Vi söker en person som utöver att vara en administrativ talang även har förmågan att tänka kreativt och vara med och projektleda kreativa idéer från plan till genomförande.

I rollen är det viktigt att du både kan bygga upp långvariga och täta relationer med våra samarbetspartners samtidigt som du har förmågan att stå i frontlinjen och utföra renodlade säljaktiviteter vilka tar våra artister vidare globalt. 

Krav: Kunskaper inom området Photoshop, InDesign eller annan grafisk formgivning samt enklare content-framtagning samt mycket goda språkkunskaper i både engelska och svenska krävs, både i skrift och tal samt

Har du ett brinnande intresse för musik, en stark vilja att vara med och skriva om regelboken när det gäller att marknadsföra ny svensk musik globalt samt bär på erfarenheter och egenskaper som du är övertygad kommer att hjälpa oss accelerera denna resa? Hör då av dig till:
Lisa Öhman (Marketing Director)
lisa@cosmos-music.com 

Läs mer om våra artister på www.cosmos-music.com Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Cosmos Music

Typ av tjänst:
Digital Sales & Content Manager

Sista ansökningsdatum:
2018-10-10

Ansök