Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Marknadsassistent

Dela sidan:

Projektengagemang söker driven marknadsassistent med intresse för samhällsbyggnad

Projektengagemang, i dagligt tal PE, är ett av de snabbast växande börsnoterade företagen i samhällsbyggnadsbranschen och nu utökar vi vår marknadsavdelning med en marknadsassistent. Brinner du för marknadsföring och kommunikation? Växer du med ansvar och gillar när det händer saker? Då ska du söka till rollen som marknadsassistent hos oss!

Dina huvudsakliga uppgifter
Som marknadsassistent på PE arbetar du nära dina kollegor på marknadsavdelningen och du rapporterar till koncernens Marknadschef, som också är din närmsta chef. Du har en viktig roll i att stödja marknadsavdelningens arbete med att långsiktigt stärka och skapa kännedom kring koncernens varumärke.

Du kommer bland annat arbeta med att skriva texter till extern och intern kommunikation, producera grafiskt material som till exempel presentationer och trycksaker, uppdatera vår hemsida samt stötta planering och genomförande av externa och interna event.  

Rollen som marknadsassistent är bred och därför är det viktigt att du är strukturerad och kan hantera många olika typer av uppgifter samtidigt. I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är driven och engagerad samt att du är proaktiv och kan ta egna initiativ. För rätt person kommer det finnas stora möjligheter till utveckling och egna ansvarsområden.

Dina kvalifikationer

  • Minst ett års relevant arbetslivserfarenhet, men fortfarande i början av din karriär.
  • Relevant utbildning inom till exempel marknadskommunikation, marknadsföring eller reklam/PR.
  • Formstark och har erfarenhet av grafisk produktion och bildredigering.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Goda kunskaper inom Adobe Creative Suite och Office-paketet.

Dina egenskaper

  • Driven, engagerad, strukturerad och kreativ.
  • Kommunicerar tydligt och förtroendegivande med ett målgruppsanpassat förhållningssätt.
  • Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i grupp.
  • Noggrann och van att leverera i enlighet med tidplan och budget.

Om Projektengagemang
Projektengagemang är en multidisciplinär aktör inom den svenska teknikkonsultmarknaden och erbjuder tjänster inom bland annat arkitektur, projektledning, stadsplanering, husbyggnad, infrastruktur, industri och energi till kunder både inom den privata och offentliga sektorn. Bolaget grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Därutöver har PE kontor på över 35 orter i Sverige samt i Chennai, Indien och Skien, Norge. Projektengagemang omsätter drygt en miljard kronor och växer historiskt med omkring 15 procent per år. I juni 2018 listades Projektengagemang på Nasdaq Stockholm. Projektengagemang har de senaste åren blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Övrigt
Tjänsten är på heltid och som anställd på Projektengagemang omfattas du av kollektivavtalet tecknat mellan Almega tjänsteförbunden STD och Unionen/Sveriges ingenjörer/Sveriges arkitekter. Arbetsplatsen är på något av koncernens kontor i Stockholm men främst på huvudkontoret i Liljeholmen. Tjänsten kan komma att kräva resor till PEs kontor. Ansök via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 5 oktober 2018 och vi kommer att träffa kandidater löpande.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Projektengagemang

Typ av tjänst:
Marknadsassistent

Sista ansökningsdatum:
2018-10-05


Vid frågor: Mejla Emma Johansson, Tf. Marknadschef, emma.johansson@
pe.se

Ansök