Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Projektledare Varumärke

Dela sidan:

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Barncancerfonden har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver. Under samma period har överlevnaden ökat till drygt 80 procent, men barncancer är trots detta fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn 1–14 år i Sverige. Tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer är Barncancerfonden den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. Barncancerfonden är godkänd av Svensk Insamlingskontroll och har ett 90-konto, vilket garanterar att pengarna går till rätt ändamål.

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Barncancerfonden har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver. Under samma period har överlevnaden ökat till drygt 80 procent, men barncancer är trots detta fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn 1–14 år i Sverige. Tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer är Barncancerfonden den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. Barncancerfonden är godkänd av Svensk Insamlingskontroll och har ett 90-konto, vilket garanterar att pengarna går till rätt ändamål.

Barncancerfonden söker en kreativ projektledare med copyerfarenhet till vårt härliga varumärkesteam när vår stjärna Jessica går vidare i organisationen. Söker du ett arbete där du får möjlighet att använda din fingertoppskänsla för det kommunikativa kring ett känsligt ämne och har erfarenhet av att vårda och utveckla ett varumärke, då vill vi gärna träffa dig.

Vi är en organisation med höga ambitioner, som sätter vassa mål och som därför ständigt utvecklas. Vi samlas kring vår vision – att utrota barncancer - och vägen dit är fylld av utmaningar, lärande, framgångar, sorg, glädje och allt där emellan – vill du vara med på resan?

Om rollen
I varumärkesteamet, som med dig består av tre personer, arbetar vi med produktion av samtliga kommunikationsprojekt som syftar till att samla in pengar till vår viktiga verksamhet. Oftast från ax till limpa och i samarbete med våra byråer, men ibland är vårt uppdrag endast att checka av tonalitet, färg och form. Vi söker därför dig som är prestigelös och van vid att ge dina kollegor stöd i varumärkesfrågor. Varumärkesteamet är en del av kommunikationsavdelningen.

 

Dina uppgifter

  • Projektledning av kommunikationsinsatser
  • Utveckla våra kampanjer, ramar och policys
  • Checka av tonalitet och säkerställa vår grafiska profil i all produktion
  • I nära samarbete med våra avdelningar Råd & stöd, Forskning & utbildning samt Insamling, formulera texter som engagerar den specifika mottagaren
  • Värna om Barncancerfondens varumärke gentemot sponsorer och företagspartners och producera innehåll för dem

 

Din profil

  • Akademisk examen inom kommunikation/varumärke eller motsvarande
  • Copyerfarenhet
  • Erfarenhet av varumärkesbyggande kommunikation och varumärkesförvaltning
  • God känsla för färg- och formspråk
  • Erfarenhet att leda kreativa produktioner och byråer

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande roll där du arbetar med ett fantastiskt fint varumärke. Vi är en arbetsplats som strävar efter att göra skillnad varje dag med så effektiva medel som möjligt. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en kreativ och ambitiös miljö där det finns utrymme att påverka Barncancerfondens framtida utveckling och angelägna arbete. Vi sitter i trivsamma lokaler på Hälsingegatan och har schyssta arbetsvillkor enligt kollektivavtal, som tjänstepension och försäkringar. Dessutom har vi friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och bubbelvatten. Sist men inte minst får du 55 otroligt kompetenta och härliga nya kollegor.

Välkommen med din ansökan!Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Barncancerfonden

Typ av tjänst:
Projektledare Varumärke

Sista ansökningsdatum:
2018-11-02


Om du vill ha mer information, kontakta Varumärkesteamets gruppchef Anne Bergsten, anne.bergsten@barncancerfonden.se, eller HR-chef Tove Sjöblom tove.sjoblom@barncancerfonden.se   +46 (0) 70 772 67 00

Ansök