Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Kommunikatör

Dela sidan:

Som kommunikatör på Arbetsgivarföreningen KFO kommer du att jobba för en stark idé på den svenska arbetsmarknaden. Idén går ut på att värna engagerade arbetsgivare, kollektivavtalets grundprinciper och med det som utgångspunkt utveckla relationer med arbetsmarknadens parter. Du får jobba med varumärkesrelaterade frågor som synlighet i medielandskapet, digital utveckling, marknads- och medlemskommunikation, påverkan och opinionsbildning.

Din organisatoriska plats i tillvaron blir avdelningen för kommunikation och intressepolitik där vi är tre personer idag. Men vi räknar inte med att du sitter still. När det behövs samarbetar vi med byråkonsulter så det är bra om du jobbat på reklam, PR- eller webbbyrå alternativt köpt byråtjänster och vet vad en brief består av. Eller mer konkret:

  • Driva, samordna och administrera olika projekt och aktiviteter inom kommunikationsområdet.
  • Publicera och redigera redaktionellt innehåll på externa webbsajter, sociala medier och youtubekanalen och internt på intranät.
  • Disponera och skriva enklare texter med kommunikationsmål som grund samt redigera och korrekturläsa andras texter.
  • Hålla ordning på återkommande årliga aktiviteter och planera inför, under och efter dem.
  • Bidra till att utveckla närvaro i digitala kanaler och digital annonsering med avseende på kvalitativt innehåll, timing och idéhöjd, mätning och optimering och generellt följa utvecklingen inom digital marknadsföring.
  • Ett stort plus om du har erfarenhet av Google Ads och Facebooks och Instagrams annonskonton.

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom exempelvis kommunikations- och marknadsföringsområdet och cirka 3–5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Dina tidigare erfarenheter är antingen från webbyrå, PR-byrå eller en medlemsorganisation.

Vi tänker oss att du är typen som både skannar av twitterkontot till frukost och är nyfiken på vad de stora dagstidningarna har att säga. Du har troligen lite koll på den svenska arbetsmarknaden och hur den funkar. Vi tror att du framför allt har rätt mycket ordning och reda i dig. Nyfiken och öppensinnad är andra egenskaper vi sätter värde på. Halvfulla glas, du vet.

Vi erbjuder:
Det här jobbet präglas av stor frihet under eget ansvar. Våra värderingar präglas av demokrati, öppenhet och samhällshänsyn – något alla som arbetar här kan skriva under på. KFO är inne i ett skede av tillväxt och utveckling och du har inget emot att det inte alltid finns färdiga strukturer att förhålla sig till. I gengäld får du ett arbete där du tillsammans med kollegor deltar i spännande utvecklings- och förändringsarbeten.

Ett exempel är vårt arbete med Svensk Kooperation, Sveriges just nu snabbast växande företagsform, och den webbplats vi tagit fram för organisationen. Den har vunnit silver i Svenska Designpriset, tagit hem vinst i Publishingpriset och blivit nominerad i 100-wattaren. Och det är bara början.

Välkommen med din ansökan!
Visa intresse genom att registrera CV och motivationsbrev via signerarekrytering.se. Urval sker löpande och vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2019. Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Arbetsgivarföreningen KFO

Typ av tjänst:
Kommunikatör

Sista ansökningsdatum:
2019-01-31


I samarbete med Signera Rekrytering.

Eventuella frågor besvaras av Signeras konsult Josefin Johansson, tel. 070-862 09 90. För frågor om tjänsten går det också bra att kontakta Jan Edén, Chef kommunikation och intressepolitik, tel. 070-736 17 27.

Ansök