Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Chef Marknad & Kommunikation

Dela sidan:

Brinner du för marknadsföring, varumärke och digital utveckling? Gillar du system och teknik? Är du redo att gå in i en roll där du får möjlighet att både påverka, leda och utveckla? Är du en trygg och motiverande ledare med förmåga att agera i förändring och utveckling? Vill du bidra till ett säkrare samhälle? Då kan det vara dig vi söker!

Kiwa Inspecta söker en chef för marknad & kommunikation. Vi skapar säkerhet för industri och samhälle genom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. Vi är inne i en spännande digital tillväxtfas med ambitionen att bli den bästa partnern för våra kunder genom att vara bäst inom kompetens, kundservice och innovation.

Rollen
Som chef för marknad & kommunikation arbetar du tillsammans med ditt team och ansvarar även för avdelningarna för affärsutveckling och utbildning. Du har personalansvar för två personer i marknadsteamet och för cheferna för dina andra avdelningar. Rollen är både strategisk, operativ, och kräver systemkunskap med hög leverans av både dig själv och ditt team. Du ansvarar för att ta fram marknadsplaner samt planera och genomföra marknadskommunikativa insatser och säljstödjande aktiviteter för att positionera varumärket Kiwa Inspecta. Tillsammans med marknadsteamet driver du centrala aktiviteter samt agerar support till hela företag och är på detta vis en nyckelperson i det varumärkes- och kulturarbete som pågår. Din roll är bred och du kavlar själv upp ärmarna! Rollen rapporterar till vår VD, och du är en del av ledningsgruppen.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Leda och coacha marknadsteamet
 • Styra strategiskt med tydlighet och genomarbetad marknadsplan
 • Ansvara för Kiwa Inspectas varumärke och grafiska profil. Att både operativt och strategiskt bygga och stärka vår identitet.
 • Utveckla och implementera nya sätt att nå och betjäna våra kunder.
 • Stötta utvecklingsprojekt (fokus på digital utveckling, varumärke, employer branding och user-case studies)
 • Agera kravställare samt leda och utveckla arbetet med våra samarbetspartners och byråer

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt där du vet vilka insatser som krävs för att skapa resultat. Vi tror att du är en trygg och motiverande ledare som både kan vara en naturlig del av ett team och samtidigt har förmåga att hålla ihop, utveckla och motivera. Du är initiativtagare, resultat- och handlingsinriktad. Du gillar digitala system och du trivs som allra bäst om du får agera ”doer” och samtidigt tillsammans med ditt team använda dina strategiska ögon. För dig är det naturligt och självklart att planera, prioritera och skapa systematik gällande de marknadskommunikativa frågorna. Vi tror att du skapar förtroende genom din personlighet såväl som genom din kompetens.

Din bakgrund och kunskap

 • Minst 5 års erfarenhet av ledarskap.
 • Lämplig utbildning med inriktning mot digital kommunikation, marknad och media.
 • Intresse och erfarenhet av Episerver, Adobe Creative Suite – med fokus på Photoshop.
 • Digital bakgrund och tänk. Gillar system och har teknik som ett intresse.
 • Förmågan att bidra till en utvecklad företagskultur i enlighet med företagets värderingar.
 • Nå ut med internkommunikation och kommunicera komplexa frågor till geografiskt spridd organisation.
 • Branscherfarenhet är meriterande.

Om Kiwa
Kiwa levererar förtroende genom sitt fokus på säkerhet, tillit och hållbar utveckling. Det är ett av världens 20 största företag inom besiktning, provning och certifiering (TIC) och levererar även teknisk konsultation och utbildning. Kiwa i Sverige består av fyra olika bolag: Kiwa Inspecta, Kiwa Inspecta Technology, Kiwa Inspecta Nuclear och Kiwa Certifiering. I Sverige är vi 650 medarbetare som arbetar på något av de 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. De strävar efter att vara den främsta partnern för säkerhet och lönsamhet för deras kunder. Läs mer på www.kiwa.se

Har vi fångat ditt intresse? 
Vi ser fram emot att du svarar på våra frågor i ansökan samt laddar upp CV & personligt brev så snart som möjligt då vi har löpande intervjuer, dock senast 6 jan 2019. I Wise Professionals/KIMMs strävan för en objektiv, icke-diskriminerade samt potentialbaserad rekryteringsprocess arbetar vi med arbetspsykologiska tester. Utifrån resultatet på din ansökans urvalsfrågor kommer du som kandidat i ett tidigt skede eventuellt få genomföra tester. KIMM tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl pga GDPR. Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Kiwa

Typ av tjänst:
Chef Marknad & Kommunikation

Sista ansökningsdatum:
2019-01-06


I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM.

Önskar du mer information eller har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Ericsson de Contreras på cec@kimm.se.

Ansök