Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Marknadskoordinator

Dela sidan:

Marknadskoordinator på Kilpatrick Townsend
Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå som agerar i en internationell miljö med en nytänkande och modern arbetsplats. Här blandas historia utifrån ett amerikanskt ursprung tillsammans med svensk företagskultur och kunskap. För att vi ska kunna vara än mer snabbfotade behöver vi öka våra resurser inom marknad och söker nu en marknadskoordinator med känsla för service.

Vi erbjuder
Vårt Stockholmskontor har drygt 40 medarbetare och här ges utrymme för egna initiativ och goda möjligheter att utvecklas individuellt. Vår värdegrund utgörs av våra tre ledord – kvalitet, värde och syfte. Vi värdesätter goda och långsiktiga relationer med såväl våra klienter som medarbetare. Hos oss råder en öppen och familjär stämning och vi vill att alla ska känna sig inkluderade och välkomna. Vi är nämligen övertygade om att medarbetare som har roligt och trivs på jobbet är de som presterar bäst och driver företaget framåt.

Genom att ta stort socialt ansvar skapar vi även en modern företagskultur. På lokal nivå samarbetar vi exempelvis med barnrättsorganisationen Maskrosbarn och på en global nivå jobbar vi aktivt med områden som hållbarhet, mångfald och HBTQ-frågor. Vi sitter i fina nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm.

Rollen
Rollen som marknadskoordinator innebär ett brett och varierande arbete där du kommer att vara spindeln i nätet och hjälpa oss med vår webb, våra events och digitalisering av vår kommunikation. Du har tät dialog med alla inom företaget och kommer att rapportera till samt arbeta nära HR- och Kommunikationsansvarig. En stor del av ditt ansvar innebär att skapa struktur och sätta planer som sedan ska genomföras samt löpande uppdatering och koordinering. Utöver detta kommer du ges möjlighet att utmana och ta initiativ digitalt och kommunikativt utifrån din erfarenhet och kunskap.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Skapa en årsaktivitetsplan utifrån budget
 • Ansvara för vår webb; administrera och publicera samt uppföljning och analys
 • Koordinera marknadsmaterial som produktion av broschyrer och presentationsmaterial
 • Ansvara för externa events och kundseminarier – från ax till limpa
 • Arbeta proaktivt med PR och rankingpublikationer
 • Etablera en kanalstrategi för sociala medier och publicera content
 • Ansvara för utskick av nyhetsbrev och administrera dessa
 • Säkerställa grafisk profil och agera varumärkesansvarig
 • Allmänt förekommande arbetsuppgifter på en marknadsavdelning

Om dig
För att lyckas i rollen är du en serviceorienterad och flexibel lagspelare. Eftersom du har många kontaktytor trivs du med att skapa goda relationer, såväl internt som externt. Du är en effektiv, strukturerad projektledare som tycker om att driva ditt arbete framåt samt tar ansvar och förstår vikten av att prioritera ditt arbete.

Kompetens & Erfarenhet

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring från högskola eller t ex Berghs eller IHM
 • Några års erfarenhet av liknande roll, gärna ifrån tjänstebranschen eller konsultsidan i en internationell miljö
 • God förståelse för kommunikation – en duktig skribent som talar och skriver svenska och engelska flytande
 • Erfarenhet av att arbetat med webb och sociala medier, gärna arbetat i WordPress eller andra CMS-verktyg
 • Erfarenhet inom digital marknadsföring
 • Goda kunskaper i Office-paketet, främst PowerPoint
 • Känsla för grafisk form

Mer om Kilpatrick Townsend
Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk byrå med internationell verksamhet. Vi har cirka 1400 medarbetare fördelade på 20 kontor i USA, Japan, Kina och Sverige. Vårt Stockholmskontor etablerades 2001. Läs gärna mer på kilpatricktownsend.se

Mer om tjänsten
Vi intervjuar löpande och ser fram emot att få din ansökan med personligt brev och CV via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 10 JanVi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail p g a av GDPR.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Kilpatrick Townsend

Typ av tjänst:
Marknadskoordinator

Sista ansökningsdatum:
2019-01-10


I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sabina Axelsson på 08-555 290 00 eller på mejl sa@kimm.se

Ansök