Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Kommunikationskonsult

Dela sidan:

We Build Influence and Deliver Impact. We are MSL. from MSL on Vimeo.

Har du något/några års erfarenhet av PR och kommunikation och är sugen på att utvecklas i snabb takt? MSL söker en engagerad kollega med positiv energi som alltid ser till att överträffa både våra egna och våra kunders förväntningar. Anställningen är på heltid med placering i Stockholm med start omgående. Ansök idag! 

Arbetsbeskrivning
I rollen som kommunikationskonsult hos MSL kommer du att jobba i flera parallella projekt med varierande arbetsuppgifter för olika typer av kunder. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är projektledning, research, idéarbete, community management samt influencer marketing. Vidare kommer du att producera pressmaterial, delta i pitcharbete samt förbereda presentationer och hålla i muntliga presentationer. Från första dag kommer du att få ta ansvar och driva dina egna projekt från uppstartsfas och genomförande till färdig leverans.

Om dig

Vi söker dig som har en passion för kommunikation och triggas av att hitta innovativa och smarta sätt att lösa uppgifter på. Det krävs att du är en lösningsorienterad och detaljorienterad doer med stort intresse för sociala medier. Du har arbetat något år med kommunikation och kan traditionellt PR-arbete men har din spets inom digital kommunikation och sociala medier. Du behöver vara flytande i tal och skrift i svenska och engelska.

Som person behöver du vara prestigelös, noggrann och flexibel. Du kan utföra arbetsuppgifter självständigt men har samtidigt lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och externa parter.

Ansökan
Låter det här som du? Skicka in CV och personligt brev via vår hemsida så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

OM MSL

MSL är en världsledande PR- och kommunikationsbyrå med hjärtat inom effektiv konsument- och marknadskommunikation. Vi drivs av engagemang, kreativitet och resultat från analys och strategi till genomförande och utvärdering. MSL ägs av Publicis Groupe som är världens tredje största kommunikationskoncern. Vi samarbetar med våra systerbyråer i Sverige, Norden och internationellt.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
MSL

Typ av tjänst:
Kommunikationskonsult


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Sara Hemmingsson på: sara.hemmingsson@mslgroup.com, 073-782 82 82.

Ansök