Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Säljare

Dela sidan:

Aktuell Hållbarhet söker säljare med fokus på partnerskap och nätverk

Vi söker dig som är en ambitiös och lyhörd person som älskar försäljning och har ett starkt hållbarhetsintresse. Som säljare hos oss kommer du att erbjuda kunderna inom hållbarhetssektorn branschens bästa kontaktytor med primärt fokus på events, men även print och digitalt.

Personerna du förhandlar och gör affärer med sitter ofta på höga positioner så som miljö- och hållbarhetschefer, marknadschefer och företagsledare. Det är med andra ord spännande och duktiga personer du får i ditt nätverk.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter är att bearbeta nya och befintliga kunder för partnerskap på våra event, samt för marknadsföring i Aktuell Hållbarhet. Vi ser även att du är fokussäljare för vårt nya nätverk och är med oss och bygger detta från start.

Hos oss ingår du i ett team av säljare och en säljande försäljningschef som stöttar dig med kompetens och utbildning. Vi jobbar tillsammans för att nå gruppens gemensamma mål, men du förväntas ta ansvar för din personliga budget, och göra det som krävs för att ta dig hela vägen fram. Om du har erfarenhet av försäljning och/eller hållbarhetsfrågor är det meriterande samt gärna erfarenhet av B2B försäljning, men det är inget krav.


Kvalifikationer

För att vara en framgångsrik toppsäljare tror vi att du:

  • Är lyhörd och genuint intresserad av att hjälpa dina kunder
  • Har kunskap om eller intresse för hållbarhetsfrågor
  • Har en positiv attityd och vilja att lyckas
  • Är ambitiös och vill göra affärer
  • Har ett stort eget driv
  • Har roligt på jobbet
  • Erfarenhet av B2B försäljning

Det är viktigt att du brinner för hållbarhet och försäljning. Rollen kräver att du har en stark egen drivkraft i kombination med nyfikenhet och engagemang. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Du gillar ett högt tempo och kan hantera flera parallella projekt ända in i mål.


Om företaget

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Dagens industri, Expressen, Lifestyle, HD-Sydsvenskan och Bonnier Business Media når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre – du kan påverka riktningen.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Bonnier News/Aktuell Hållbarhet

Typ av tjänst:
Säljare

Sista ansökningsdatum:
2019-02-09


Kontaktperson 
Kenny Hallberg, 070 557 06 67

 

 

Ansök