Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

English Copywriter

Dela sidan:

You’re a native English writer with 3-5 years in advertising. You can do short-form with flair and long-reads in depth. 

 

Together with our clients, you’ll develop concepts and deliver copy for regional and global campaigns.

 

BerntzonBylund är en strategisk reklambyrå med delat fokus på kreativitet och affärsresultat. Vi har ett långsiktig varumärkesperspektiv i alla våra uppdrag och ofta jobbar vi med internationella projekt. Några av våra kunder är Porsche, LG Nordics, Spotify, Leos Lekland, Dometic, MySafety mfl. 

 

BerntzonBylund är en del av BB Comm Group som även består av Mindmakers PR, sociala medier-byrån Socialminds och eventbyrån Wonderland. Vårt kontor ligger centralt i Stockholm på Eriksbergsgatan 31.Totalt är vi ca. 45 medarbetare.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
BerntzonBylund

Typ av tjänst:
Copywriter

Sista ansökningsdatum:
2019-02-25


Skicka din ansökan till work@berntzonbylund.se - märk mailet tydligt med det jobb du söker.

Ansök