Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Senior Digital Designer

Dela sidan:

More Digital Studios är på jakt efter en idé- och formstark designer som brinner för koncept, interaktion och användarvänlig design.

Är du en kreativ och noggrann designer som vill jobba hela vägen från koncept och UX/UI till implementeringsfärdig design i samtliga digitala medier? Trivs du i en miljö med internationella projekt och grymma kollegor? I så fall kanske det här är jobbet för dig.

Förutom en passande utbildning som t ex Hyper Island och en bakgrund från någon form av digital byrå bör du ha en stark teknisk förståelse och bred digital kunskap. Du ska gilla såväl kundkontakt som att driva pitcharbete och skapa/hålla presentationer. I övrigt söker vi någon som kan tillföra ytterligare en härlig personlighet till vårt team på Kungsgatan.

Låter det lockande? Skicka din ansökan till designer@moreds.se redan idag!

More Digital Studios har funnits sedan 2002 och består idag av 25 medarbetare fördelat på huvudkontoret i Piteå och kontoret i Stockholm. Vi har vunnit många utmärkelser och blev bland annat utsedda till Årets Byrå 2017 i Regis tävling med samma namn.

English:

More Digital Studios are on the hunt for a designer with a passion for concept, interaction and fantastic user-friendly design.

Are you a creative & detail-oriented designer that wants to follow the process through from concept to UX/UI to dev-ready design on all digital platforms. Do you thrive in an environment with international projects & fabulous colleagues? If the answer's "yes" then perhaps this is the job for you.

Apart from a relevant education from a great school (Hyper Island for example) and a background working at digital agencies, you should have a strong technical understanding and broad digital knowledge. Client contact, pitching and creating/ giving presentations should all be in your wheelhouse. Aside from these qualities we're looking for a great personality to add to our team on Kungsgatan.

Sounds good? Send your application today, designer@moreds.se.

More Digital Studios was founded in 2002 and today comprises 25 employees split between the HQ in Piteå and the office in Stockholm. We've won a lot of awards and amongst other were named "Agency of the Year" - 2017 - in Regi's competition Årets Byrå.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
More Digital Studios

Typ av tjänst:
Senior Digital Designer

Sista ansökningsdatum:
2019-03-11


Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Lisen på
lisen.stalberg@moreds.se.

If you have any questions about the position, feel free to contact our CEO Lisen at lisen.stalberg@moreds.se.

Ansök