Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Copywriter

Dela sidan:

Vi söker en ny medarbetare!

BLCK Communication har kommit en bit på sin resa mot att bli en av de vassaste byråerna. Sverige, Norden eller världen spelar ingen roll. Vi jobbar idag med uppdrag på många marknader. Vi söker nu nya medarbetare som vill vara med att driva utvecklingen framåt. Vi är fortfarande, och vill vara, en lite mindre byrå med tydlig start-up känsla och det måste man gilla för att jobba hos oss. Entreprenörskänslan är viktig. Vi arbetar kontinuerligt med flera stora varumärken som till exempel Samsung, Scan, Spendrups, Ahlsell, Extenda Retail.
Några saker som vi särskilt värderar hos alla våra medarbetare är;
Affärstänk –
Mycket av det BLCK gör handlar om att förstå kundens affär och skapa kommunikationslösningar som adderar värde. Det gäller alla medarbetare, inte bara strateg eller projektledare. Att hålla kundens uppdrag i fokus är viktigt och kreativiteten hittar vi inom det. 
Prestigelöshet –
Vi är en liten byrå. Här får alla hjälpa till och kavla upp ärmarna. Inga jobb är för små eller ”fula” och vi jobbar alla som ett team. 

Vår nya copywriter måste vara bred. För att vi på BLCK jobbar brett. Du kommer att få jobba med uppdrag av olika karaktär, för ganska olika kunder. Mycket av den reklam vi gör är i digitala media, både rörligt, socialt och content.

Men vi gör också produktioner för såväl print som film och TV. Som copy hos oss är du med i det strategiska arbetet, vilket innebär att skapa plattformar, sätta och driva tonalitet för våra kunders varumärken.

Men det viktigaste är nog att du är nyfiken på och vill bidra i alla delar i uppdragen, från strategi, idé, införsäljning, till genomförande, och produktion. Vi är en byrå där vi jobbar tillsammans, nära kunden och över teamgränserna. Det är det som är charmen med att jobba på en byrå som vår.

Vi på BLCK lägger stor vikt vid att förstå våra kunders affär. Det gäller alla medarbetare, inte bara strateger eller projektledare.

Som kreatör och copy är du med hela vägen och är en viktig del i vår uppbyggnad av något nytt. Du har jobbat som copy i minst 10 år och är självgående och van att ha kontakt med kunder.

De flesta av våra kunder är stora, kända varumärken där vi ofta jobbar med breda uppdrag som sträcker sig över alla kanaler och där vi jobbar både lokalt, men också nordiskt och globalt.

BLCK är just nu 15 personer och sitter på Grev Turegatan 30 (GT30), i egna lokaler, men med alla de fördelarna som ett ”creative office space” som GT30 erbjuder.


I denna rekrytering samarbetar vi med Martin+Partners.

Är du intresserad av att höra mer om rollen?

Varmt välkommen att maila Lotta Martin, lotta@martinpartners.se 

Skriv gärna "Copywriter” i ämnesraden.

Vi vill gärna ha kontakt med dig redan idagAnsök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
BLCK Communication

Typ av tjänst:
Copywriter

Sista ansökningsdatum:
2019-05-26


I denna rekrytering samarbetar vi med Martin+Partners.

Ansök