Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Projektledare- strategisk inriktning

Dela sidan:

Vi söker en ny medarbetare!

BLCK Communication har kommit en bit på sin resa mot att bli en av de vassaste byråerna. Sverige, Norden eller världen spelar ingen roll. Vi jobbar idag med uppdrag på många marknader. Vi söker nu nya medarbetare som vill vara med att driva utvecklingen framåt. Vi är fortfarande, och vill vara, en lite mindre byrå med tydlig start-up känsla och det måste man gilla för att jobba hos oss. Entreprenörskänslan är viktig. Vi arbetar kontinuerligt med flera stora varumärken som till exempel Samsung, Scan, Spendrups, Ahlsell, Extenda Retail.
Några saker som vi särskilt värderar hos alla våra medarbetare är;
Affärstänk –
Mycket av det BLCK gör handlar om att förstå kundens affär och skapa kommunikationslösningar som adderar värde. Det gäller alla medarbetare, inte bara strateg eller projektledare. Att hålla kundens uppdrag i fokus är viktigt och kreativiteten hittar vi inom det. 
Prestigelöshet –
Vi är en liten byrå. Här får alla hjälpa till och kavla upp ärmarna. Inga jobb är för små eller ”fula” och vi jobbar alla som ett team. 

Vi behöver addera ytterligare en projektledare till vårt team. Vi söker en driven och nyfiken projektledare som klarar av att driva stora såväl som små projekt från start till mål, högt och lågt. 

Du är intresserad av, och har erfarenhet av att driva mer strategiska uppdrag, kan vara en kompetent rådgivare till kunden och duktig på att exekvera, driva kund och arbetsgrupp för att nå kundens mål.

Att kunna presentera projekt både muntligt och skriftligt i presentationer är en hygienfaktor för denna roll.

Vi ser gärna att du har jobbat 10-15 år som projektledare på annan eller andra byråer och med större och mindre kunder. Du ska kunna ta övergripande ansvaret för kvalitén och ekonomin i relationen mellan uppdragsgivaren och byrån.

Eftersom vi är ett litet team, så måste man vilja ta eget ansvar och egna initiativ i sina projekt. 

Du brinner för att tillsammans med teamet leverera lösningar till kunden som är utöver det vanliga. Du har ett inbyggt affärstänk och tycker det är kul och givande att förstå och engagera sig i strategin bakom briefen. 

Vad du har gjort innan är viktigt, men vad du gör framåt är viktigast. En akademisk utbildning från t ex Handels MCXL är meriterande, men inte ett krav om du har andra starka meriter.


I denna rekrytering samarbetar vi med Martin+Partners.

Är du intresserad av att höra mer om rollen?

Varmt välkommen att maila Lotta Martin, lotta@martinpartners.se

Skriv gärna ”Projektedare” i ämnesraden.

Vi vill gärna ha kontakt med dig redan idag.

 Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
BLCK Communication

Typ av tjänst:
Projektledare- strategisk inriktning

Sista ansökningsdatum:
2019-05-26


I denna rekrytering samarbetar vi med Martin+Partners.

Ansök