Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Content Manager

Dela sidan:

Nu fyller vi på vårt fantastiska DRUM-team med ytterligare en Content Manager. Vi söker dig som är grym på att skapa effekt med innehåll som verktyg. Men du är ingen ensamvarg. Du älskar att bygga innehåll tillsammans med både teamet och kunder. Det är viktigt att du lätt kan plocka upp en brief och briefa andra i olika projekt.

Som Content Manager är du med och skapar innehåll som fungerar i våra kunders olika kanaler som film, ljud, text, vertikalt, Tiktok eller en t-shirt – formaten spelar ingen roll. Vi kallar det storybuilding.

Du gillar statistik och data och använder insikter som underlag för att hitta bra idéer och vassa vinklar i innehållet. Har du lätt att förstå VAD som behöver göras för varumärket och HUR du ska göra det så har du goda förutsättningar att lyckas i din roll. Du är en vass skribent som kan justera stil och tonalitet efter behov.

Som person är du kreativ, noggrann, ansvarsfull och positiv. Du sprider energi och uppskattar att jobba i team med dina kolleger och kunder. Vi vill att du leder innehållsarbetet mot våra kunder och med enkelhet formaterar dina idéer och koncept till både .ppt och keynote.

Det blir kul, sök!

DRUM är en global kreativ contentbyrå som lanserades i Sverige under 2018 inom Omnicom Media Group. Idag är vi 13 personer och arbetar med ett 30-tal kunder. DRUM skapar kommunikation för att positionera varumärken på användarnas och konsumenternas villkor. Lösningarna kan vara allt från rörligt/video, Social Media, native, dynamiskt innehåll till print. DRUM strävar efter att hitta balansen av egna kanalers effekt i symbios med den köpta räckvidden i ett nära samarbete med mediebyråerna. Vi bygger på insikter och arbetar utifrån data för att kunna skapa den rätta kreativiteten och effekten. Läs mer HÄR.

Vid intresse hör av dig med CV och ett personligt intro till emil.thelander@drumswe.com eller johanna.johansson@drumswe.comAnsök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
DRUM

Typ av tjänst:
Content Manager

Sista ansökningsdatum:
2019-06-24


 

Ansök