Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Service Manager

Dela sidan:

TEA skapar miljöer där människor mår bra. Det kan vara ett nyskapande kontorsprojekt, ett inspirerande hotell eller en väldesignad möbelserie. Med innovativa lösningar och identitetsskapande arkitektur tar vi oss an uppdrag i alla skalor

Kontoret på Sturegatan 11 i centrala Stockholm hyser i dag ett 30-tal trevliga, kompetenta och ytterst engagerade medarbetare. Här arbetar arkitekter, inredningsarkitekter och formgivare i nära samverkan med våra kunder. Resultatet är tidlös design och kvalitativ arkitektur – alltid med karaktär.

Service Manager

TEA, Thomas Eriksson Arkitekter, söker ny Service Manager. Du ska vara vårt ansikte utåt och vår organisatör inåt. I rollen ingår att ta emot besökare och kunder, visa dem tillrätta samt ordna och förbereda externa och interna möten. Du ska även överblicka kontorets publika delar så att de är representativa.

TEA:s Service Manager ansvarar för drift av reception, mötesservice, säkerhet och larm, telefoni, leverantörer, inköp kontorsmaterial, skötsel av skrivare och plottrar samt bokningar av bud/transporter och resor.

Du ansvarar även för felanmälningar, kontakt med fastighetsägaren och du organiserar kontorsevent, och övriga interna evenemang.

Vid mån av tid även hjälpa till med administrering av leverantörsfakturor.

Arbetstiderna är mellan 08:00 – 17:00 med lunch 12:00 – 13:00 då vi har stängt för lunch.

Din profil: 

Du tar gärna initiativ och ansvar i ditt arbete. Du är noggrann och serviceinriktad. Du har en god språkkänsla och lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift. Du har förmågan att planera, genomföra och följa upp projekt av varierande storlek och karaktär.

Det är bra om du har en utbildning med administrativ inriktning och några års yrkeserfarenhet från en liknande roll.

Tjänsten avser en heltidsanställning. Vi intervjuar kandidater löpande. Sök med CV och personligt brev via länken. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum den 2 augusti 2019.

För frågor kontakta linda.segerstrom@bohmans.com. Välkommen med din ansökan.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
TEA, Thomas Eriksson Arkitekter

Typ av tjänst:
Service Manager

Sista ansökningsdatum:
2019-08-02


För frågor kontakta:
linda.segerstrom@bohmans.com

Ansök