Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Senior Projektledare/PR-konsult

Dela sidan:

Ibeyostudio är en kommunikationsbyrå som verkar inom marknads-PR inom mode- och livssegmentet. Vi söker nu en nyfiken, driven och kreativ projektledare som också kan ta ett PR-konsultansvar.

Som senior projektledare/PR-konsult på Ibeyostudio trivs du i en roll där du får inspirera och utveckla dina kunder genom att skapa relevant kommunikation. Du vet också vikten av att coacha och stötta ditt team och är naturligt nyfiken på människor och din omvärld. Du gillar att arbeta både strategiskt och operativt i kundprojekt. Du är ordningsam, gillar siffror och struktur och är bra på att skapa god stämning. Du vet också hur man realiserar en idé till ett projekt som gynnar både kundens affär och Ibeyostudio.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är löpande kund- och mediekontakt, coacha team, ansvara för planering och genomförande av kundprojekt samt budget- och prognosarbete. I rollen får du också möjlighet att delta i byråns spännande pitcher.

Vi vill att du har arbetat minst tre till fem år som projektledare och/eller PR-konsult på en PR-byrå alternativt som marknads- eller PR-ansvarig på kundsidan. Att du har ett eget upparbetat medienätverk tar vi som en självklarhet.

På Ibeyostudio blir du en självklar del i ett härligt gäng som drivs av att både ha kul tillsammans och av att göra bra och spännande kommunikation som engagerar. Våra uppdragsgivare är bland andra: Grand Hôtel, The Body Shop, Thule, Lime, Colorama, Breitling, Vagabond, Tommy Hilfiger, Weekday och Vans.

Varmt välkommen med din ansökan till: recruit@ibeyostudio.se, märk ansökan med ”Projektledare/PR-konsult”. Sista ansökningsdag 12 augusti men vi intervjuar löpande. Tillträde så snart som möjligt.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Ibeyostudio

Typ av tjänst:
Senior Projektledare/PR-konsult

Sista ansökningsdatum:
2019-08-12

Ansök