Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Strategi- och Affärsutvecklare

Dela sidan:

Vill du vara med och bygga Film and Tell - ett innovativt företag som arbetar med att åstadkomma positiv samhällsförändring? Vi växer och söker en Strategi- och Affärsutvecklare som vill vara med på resan. Vi hoppas att det är du!

Film and Tell ska leverera positiv samhällsförändring genom initiativ bestående av dokumentärfilmer av hög kvalité, omfattande och nytänkande distribution, samt smart och effektivt förändringsarbete. Vi är inspirerade av den internationella trenden Films for Social Change, och har utvecklat en egen variant Real Stories. Real Change. Om du trivs med att jobba nära andra medarbetare, i ett ägarlett värdebaserat företag, med ett litet och sammansvetsat team som vågar sikta högt är detta en tjänst för dig.

Arbetsuppgift

Vi söker primärt en kompetens hos dig. Du har funnit nya finansiella partners inom näringslivet, civilsamhället och/eller det offentliga genom att ge erbjudanden av affärs- eller organisationsnyttig natur. Du har ansvarat för goda leveranser, även om andra utfört den.

Du kommer jobba med ett initiativ om biologisk mångfald. På sikt kan du arbeta med andra av Film and Tells initiativ.

 Krav för tjänsten

 • Du kan konsultativ försäljning. Du är bra på att leta en potentiell partners nytta. Du förstår när du ska lyssna, och när du skall ge erbjudanden, eller nya råd eller analyser. Du kan improvisera såväl som hålla dig till plan.
 • Du har dokumenterade säljresultat och kan redovisa till exempel summor per perioder, gärna annat med.
 • Du är extremt allmänbildad. Du kan hoppa mellan olika samhällsämnen, delge forskning och anekdoter. Du älskar att snabbt sätta dig in i nya ämnen; att läsa en bok och sen skriva en text för att resa ett argument över helgen är inte nytt för dig. Att snabbt förstå en teoretisk såväl som praktisk produkt som Real Stories. Real Change i våra initiativ är en lätt match för dig, du brinner för att göra den till din pitch på några veckor.
 • Du förstår snabbt olika samhälleliga perspektiv, och förstår att det kan vara olika vägar till positiv samhällsförändring.
 • Du är en snabb och stark skribent. Du kan skriva olika långa och korta offerter, du kan skriva ansökningar.
 • Du känner stort ansvar för de partners du gjort avtal med. Du översäljer inte. Du vill att de ska bra leveranser och ha för avsikt att följa leveransen i mål.

Beskriv i ansökan hur ovan sex angivna krav passar in på dig

Övriga meriter

Det är meriterande om du är naturvetare.

Egenskaper & färdigheter

 • Du är övertygad om värdet av hållbar utveckling, de mänskliga rättigheterna och har ett humanistiskt förhållningssätt.
 • Du gillar att arbeta på ett företag som bryter ny mark, i en liten organisation med växtvärk.
 • Du har stor självorganisering och är ansvarstagande.
 • Du är stresstålig, har improvisationsförmåga, kan hantera många olika processer samtidigt, gillar att göra ständiga prioriteringar och har ett gott humör.
 • Du har en god självkänsla och ett gott humör.
   

Praktiska förutsättningar

Arbetsplatsen finns på Hornstull i Stockholm.

Strategi- och Affärsutvecklarnas lön följer en trappa baserad på prestation. Du kliver in mellan 25 000 - 35 000 kronor beroende på din tidigare dokumenterade erfarenhet av framgångsrik konsultativ försäljning. Du höjer din lön efter att uppfyllt tydliga kriterier, där försäljning är en central.

Vi har en årlig bonus för alla anställda som faller ut om Film and Tell klarar de årliga affärsmålen.

Startdatum är så snart som möjligt. Ange när du kan börja.

Har du kompetenserna och vill detta? Då vill vi gärna att du söker tjänsten! Skicka din ansökan så snart som möjligt med ett brev, ett cv, minst tre referenser och eventuella arbetsprover till karriar@filmandtell.com. Märk mailet Strategi- och affärsutvecklare och ditt namn. 

Tjänsten är en provanställning som efter sex månader övergår i tillsvidareanställning.

Startdatum är så snart som möjligt.

Det goda landet Trailer (No subs) from Film and Tell on Vimeo.

Say something from Film and Tell on Vimeo.

My life my lesson from Film and Tell on Vimeo.

Go Straight Home Trailer from Film and Tell on Vimeo.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Film and Tell

Typ av tjänst:
Strategi- och Affärsutvecklare

Sista ansökningsdatum:
2019-09-15

Ansök