Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Utställningsformgivare/Projektledare

Dela sidan:

Gillar du att arbeta i en kreativ miljö med en internationell puls? Går du igång på smart teknik?

Har du arbetat med att omsätta kommunikation till upplevelser och tycker det är en kul utmaning?
Se hit då kan det vara dig vi söker!

Vi är i färd med att bygga upp en ny Marknadsavdelning och söker efter en kreativ nyckelperson till vårt team som ansvarar för våra mässor runt om i världen.

Vi är ett innovationsdrivet bolag med stor passion för briljanta high-tech lösningar för brandskydd inom processindustrin. Kort uttryckt; vi skyddar tillverkningsprocesser runt om i världen som sparar tid och pengar åt våra kunder. Det allra viktigaste är att vår teknik minimerar risken för explosioner och bränder vilket bidrar till säkrare arbetsplatser för människor världen över.

Arbetsuppgifter

I rollen som ansvarig för våra mässor ingår att projektleda mässor, arbeta fram träffsäkert montermaterial och säkerställa att tidplaner hålls. Tillsammans med våra säljare arbetar du med olika mässprojekt som ställs ut runt om i världen. Ditt fokus kommer vara att sätta dig in i hur vi arbetar med mässor i dagsläget och börja arbeta samt ansvara för kommande mässor för att senare kunna driva utvecklingen framåt kring våra mässkoncept.
Du kommer även att vara involverad i hur vi digitalt marknadsför de mässor vi deltar i. Under lugna mässperioder finns andra gemensamma marknadsföringsinitiativ både internt och externt att arbeta när tillfälle ges. Du ingår i Marknadsavdelningen och rapporterar till Marknadschefen.
I tjänsten ingår vissa resor där du besöker utvalda mässor för att uppleva resultatet på plats och hämta inspiration till nya mässprojekt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Projektleda Firefly’s mässor som kan var större mässor med platsbyggd monter eller mindre mässor med material som skickas till mässan och byggs upp av säljarna som deltar i mässan.
  • Ansvara för våra demoenheter som skickas ut till mässor runt om i världen samt att material packas till mässorna.
  • Utveckla våra mässkoncept tillsammans med teamet på Marknad och teamen på Säljavdelningen.
  • Skapa innehåll och online-aktiviteter i våra digitala kanaler kring mässorna vi deltar i.
  • Delta i olika utvecklingsprojekt på Marknad under lugna mässperioder. Det kan vara inom film, inredning, print eller digitalt.

Vem är du?

Vi tror du har en relevant utbildning för uppdraget inom exempelvis marknadsföring, kommunikation eller design och gärna inom utställningsformgivning.  Du har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom relevant område för tjänsten. Det kan vara av arbete på en marknadsavdelning, designbyrå, inredningsföretag eller eventfirma med minst 3 års inriktat arbetet inom utställningar/mässor där du haft ett helhetsansvar. Vi vill gärna se dina kreationer och resultat i form av bilder från tidigare uppdrag när vi träffas.

Verktyg/program som du behöver vara flytande i, för att kunna arbeta effektivt hos oss, är de vanliga såsom InDesign, Illustrator, Photoshop och Powerpoint. Meriterande är kunskaper inom filmeditering inom exempelvis Premiere. Du behöver vara bra på att kommunicera och skriva på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande.

Eftersom mässor i olika delar av världen kräver en slipad projektledare är det viktigt du är strukturerad, detaljerad, snabb och tar för vana att ligga två steg före planeringen. Du är även van vid att anta projektledarrollen i ett team och att arbeta mot deadlines.

Tjänsten är en nyckelfunktion på företaget och du kommer att vara del av ett utvecklingsarbete kring Firefly’s varumärke som sedan mynnar ut i en rad nya koncept för bolaget. Nya utställningskoncept blir en del av denna utveckling. För att trivas i rollen som Utställningsformgivare och Projektledare ser vi att du liksom vi har stort intresse för marknadstänk, formgivning och precis som vi går igång på smart teknik. Du är kreativ och kommunikativ och trivs i en internationell miljö präglad av förändring, tillväxt och utveckling.

Detta är en direktrekrytering till Firefly AB och intervjuer sker löpande men sök gärna så fort som möjligt, dock senast den 30 september.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med First Reserve.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Firefly

Typ av tjänst:
Utställningsformgivare/Projektledare

Sista ansökningsdatum:
2019-09-30


Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så är du varmt välkommen att kontakta Saideh Mousavi: saideh.mousavi@firstreserve.se 
eller på telefonnummer 070-279 83 21.

Ansök