Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Kommunikatör

Dela sidan:

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 36 produktionsbolag fördelat på 45 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3525 anställda och en årsomsättning på 11 miljarder NOK.

För mer information se här


Vill du bygga en hållbar framtid i trä? Moelven är på jakt efter en hungrig kommunikatör som ska förstärka vår kommunikation i Sverige. 


Nu har du chansen att bli en del av Moelvens kommunikationsteam, där vi tillsammans ska berätta våra goda historier och förstärka Moelvens synlighet och närvaro internt och externt. 

Tycker du det är roligt att utforma engagerande innehåll och anpassa ljud, bild, text och enkla videofilmer på ett engagerande sätt? Du vet precis vad som krävs för att engagera, och är operativ med ett strategiskt tankesätt. Det är i knut-punkterna mellan det traditionella och nya medier du trivs. 

Din övergripande uppgift kommer att vara att producera innehåll till våra egna kanaler, men också genomföra olika kommunikationsaktiviteter som till exempel pressmeddelande. Aktiv rådgivning mot våra dotterbolag, samt stöd inom kris-kommunikation kommer att ingå tjänsten. 

Även om du är spindeln i nätet i olika projekt, kommer du hela vägen att jobba tätt med koncernens kommunikationsavdelning, båda inom digital kommunikation, intern kommunikation, press och sponsring/event. Du är en tydlig lagspelare som lyfter omgivningen runt dig med bra humör och professionell styrka. Vi söker en person som är flexibel, lösningsorienterad och med förmågan att hantera flera bollar i luften samtidigt. Är du den vi söker? 

Vi letar efter en operativ och strategisk kommunikatör som ska förstärka Moelvens omdöme och närvaro i en modern mediavärld. Du har bred erfarenhet inom kommunikations- och mediavärlden, och håller dig ständigt uppdaterad på det som händer i branschen och omgivningen. 

Arbetsuppgifter: 
  • Innehållsproduktion till våra kanaler - text, video och enkla videoproduktioner
  • Intern kommunikation 
  • PR-arbete och mediabistånd 
  • Kriskommunikation tillsammans med koncernen 
  • Operativ och strategisk rådgivning till våra dotterbolag 
  • Arbeta tätt med koncernens kommunikationsavdelning kring olika 
    kommunikationsprojekt, PR, digitala kanaler, varumärke och sponsring 

Befattningen rapporterar till kommunikationsdirektören i koncern. 
Anställningen är på koncernnivå med placeringsort Karlstad. Resor ingår i tjänsten.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Karlstad

Företag:
Moelven Industrier AB

Typ av tjänst:
Kommunikatör

Sista ansökningsdatum:
2019-09-01


Kontaktinfo:
Magne Vikøren, 
Kommunikationsdirektör 
+47 928 27 108

Ansök