Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Förvaltningsansvarig (Interna digitala kanaler)

Dela sidan:

 

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser. 

Genom strategisk kommunikation, ett professionellt varumärkesarbete, fokus på kund och genom öppna, ödmjuka och nära relationer med omvärlden vill vi skapa intresse, förståelse och engagemang för Swedavias utveckling och för flygets betydelse. Vi vet att en positiv bild av Swedavia skapar intern stolthet och ett engagemang som i sin tur ger oss ökat förtroende bland våra kunder och andra nyckelintressenter i samhället.

Vi söker nu en digital förvaltare till avdelningen Kommunikation som vill bidra till att Swedavias interna digitala plattform (intra-/extranät) ligger i framkant. Som digital förvaltare ingår du i avdelningen Kommunikation (i sin tur en del av koncernenheten Affärsstöd och säkerhet) och rapporterar till Chef Corporate Communications.

 

Dina arbetsuppgifter

Som digital förvaltare ansvarar du för att upprätthålla, förvalta och vara en viktig del i utvecklingen av Intra-/extranätet. Du är länken mellan Kommunikation och IT och jobbar nära utvecklings- och förvaltningsledare för att självständigt kunna planera, prioritera och se till att kanalen håller hög funktionalitet och kvalitet. I samråd med Swedavias organisation hjälper du till att ta fram ny funktionalitet och förbättrar befintlig. Du ser varje dag till att Intra-/extranätet fungerar optimalt och jobbar aktivt med att hitta och rapportera eventuella tekniska fel. Då Swedavias Intra-/extranät nyligen bytt plattform från EpiServer till SharePoint kommer en viktig del i arbetet vara att arbeta med implementation och förbättringsåtgärder i det nya systemet. 

Du identifierar, följer upp och genomför aktiviteter som bidrar till att Swedavias personal har ett förstklassigt digitalt verktyg i sin vardag. 

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom digitala kanaler, både från den tekniska sidan men även från den redaktionella innehållsdelen. Du har erfarenhet av att jobba med SharePoint och andra CMS-verktyg, kan grundläggande HTML och har troligtvis erfarenhet från ärendehanteringssystem och/eller uppföljnings-system. Du brinner för digitala lösningar och har koll på trender och den senaste tekniken. Du är bekväm med SEO-arbete och Google Analytics.

Som person är du innovativ samt van att fatta beslut och få saker gjorda. Rollen innefattar ett ansvar för att identifiera utvecklingsbehov och du är därför duktig på att översätta företagets tankar och behov till konkreta förslag och digitala lösningar. Då Swedavias Intranät nyligen bytt plattform till SharePoint ser vi det som en fördel om du i tidigare tjänster har arbetat med förändring och implementering av nya system.

 

Vi erbjuder

Du kommer att jobba i ett trevligt och prestigelöst team. Utifrån vår kunskap om Swedavias kunder arbetar vi proaktivt och medvetet inom de områden som har störst påverkan på helhetsupplevelsen av våra flygplatser, exempelvis atmosfär och bemötande. Med utgångspunkt i våra värderingar erbjuder vi en inkluderande arbetsplats med fokus på utveckling, kompetens och engagemang.

Tillsammans skapar vi en attraktiv arbetsplats präglad av stolthet, affärsmässighet och arbetsglädje. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

 

Anställning och kontakt

Tjänsten är en projektanställning med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm Arlanda.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.htmlAnsök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm/Arlanda

Företag:
Swedavia

Typ av tjänst:
Förvaltningsansvarig (Interna digitala kanaler)

Sista ansökningsdatum:
2019-09-30

Ansök