Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Säljande medierådgivare

Dela sidan:

Vi söker 10 st säljande medierådgivare till våra tidningar!

Sätter du kunden i fokus? Drivs du av att nå kunders framgång? Brinner du för marknadsföring och digitalisering samt älskar att göra affärer? Då ska du söka jobbet som medierådgivare hos oss!

Arbetsbeskrivning
Har du ett starkt intresse för media, sälj och digitalisering?

Mediehusen Göteborgs-Posten, Bohusläningen, TTELA, Hallands Nyheter samt Hallandsposten söker nu tio stycken medierådgivare till våra olika mediehus längst med västkusten som ska hjälpa våra kunder att utveckla deras affärer. För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken, driven och ha ett starkt kundfokus. Ett intresse för digitalisering och digital transformation är även viktigt då du bland annat kommer att erbjuda kunden hjälp och leverans av hela mediemixen så som, display, printannonsering, sökannonsering på Google, sociala medier, hemsidor m.m. allt utifrån kundens behov. Under hösten 2019 så kommer även vårt utbud av digitala produkter bli ännu större.

Som medierådgivare kommer du tilldelas ett geografiskt område där du ansvarar för att utveckla affären genom främst nykundsbearbetning. Du ansvarar för hela kundresan, från prospektering till avslut. Som stöd får du vår utbildning i marknadsföring, kanalmix, digitalisering och sälj samt tillgång till bil. Du kommer få arbeta med flera av västkustens främsta experter inom medierådgivning och ha en varierande roll med stor utvecklingspotential.

Kompetensprofil
Personlighet och karaktärsdrag är dina främsta meriter. Vilja och resultat ska ligga dig varmt om hjärtat.
Tidigare erfarenhet av försäljning.

Meriterande:
Tidigare erfarenhet som mediesäljare/ rådgivare.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med Google Ads, Google Analytics, sociala medier, Youtube, traditionella medier.
Ett etablerat lokalt nätverk inom förening eller näringsliv.

Mer information
Vi söker personal till våra kontor som är belägna i Göteborg, Uddevalla, Trollhättan, Varberg & Halmstad
Intervjuer sker löpande. Rollen tillsätts så fort vi hittat rätt person.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor kontakta:
Göteborg (Göteborgs-Posten) – Lindie Eliasson Lotzner, Försäljningschef, lindie.eliasson.lotzner@gp.se mobil 0705-229013.
Uddevalla (Bohusläningen) - Terese Dewill, Försäljningschef, terese.dewill@stampen.com mobil 0735-833798.
Trollhättan (TTELA) – Johan Hummerhielm, Försäljningschef, Johan.Hummerhielm@stampen.com mobil 0709-482397.
Halmstad & Varberg (Hallandsposten & Hallands Nyheter) – Martin Möllborn, Försäljningschef, Martin.Mollborn@hallandsposten.se mobil 0733-424926.

Om Stampen Media:
Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner. Med nio titlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med lokal kvalitetsjournalistik, engagerande nyheter, opinionsjournalistik, viktiga debatter och analyser av det som sker nära men också nationellt och i världen. Vårt löfte till alla dem som tar del av vårt innehåll – oavsett om det är på papper, digitalt eller live på en scen – är att jobba nära deras vardag med journalistik som är viktig för dem och deras samhälle.

Utöver tidningsverksamheten med titlar som Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Strömstads Tidning och TTELA omfattar Stampen Media utomhusreklambolaget Wallstreet Media och distributionsbolaget VTD. Totalt är vi drygt 1 500 medarbetare i koncernen.

Sista ansökningsdag
2019-10-06Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Göteborg, Uddevalla, Trollhättan, Varberg & Halmstad

Företag:
Stampen Media

Typ av tjänst:
Säljande medierådgivare

Sista ansökningsdatum:
2019-10-06


Facklig kontakt:
Sussie Weyhing, Unionen, sussie.weyhing@ttela.se mobil 0729-682044

Ansök