Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Senior Social Media Manager

Dela sidan:

Let's make HR heroes! 👊 

 

Vi på Teamtailor utvecklar en webbtjänst som är en helhetslösning för rekrytering. Över 2000 företag använder vår tjänst idag för att få sina företag att växa med rätt personer. Vi är ett gäng passionerade personer som håller på att förändra branschen. Nu söker vi dig som vill fortsätta din karriär som Senior Social Media Manager och bygga upp teamet som erbjuder våra kunder digitala rekryteringskampanjer.

Hos oss blir du ansvarig för att optimera våra kunders sociala mediakampanjer för att nå rätt målgrupp. När kampanjen är slut utvärderar du dem och analyserar resultaten. För att kunna göra detta på bästa sätt ser vi att du: 

  • Har minst 2 års erfarenhet från byrå
  • Optimeringserfarenhet
  • Tidigare jobbat i Facebook Business Manager
  • Är analytisk och datadriven 
  • Kan arbeta självständigt mot uppsatta mål 
  • Kan hantera teamets budget
  • Är kreativ och tänker utanför 
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

I den här rollen får du chansen att bygga vidare på ett affärsområde där vi ser stor potential och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser även att du har du tidigare erfarenhet från byråvärlden där du jobbat med flera projekt samtidigt och därmed hjälpt ett brett spektrum av kunder.  

Låter detta intressant? Kom över på en kopp kaffe! 

 

Power byAnsök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Teamtailor

Typ av tjänst:
Senior Social Media Manager

Sista ansökningsdatum:
2019-10-04

Ansök