Jobb & Karriär

Alla lediga jobb

Marknadskoordinator (konsultuppdrag)

Dela sidan:

Vill du jobba med marknadsföring och kommunikation samtidigt som du bidrar till att göra världen lite bättre? Då har vi uppdraget för dig. SilverRail Technologies söker nu dig som brinner för bra kommunikation och som har en bra förmåga att implementera det i verkligheten. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals omfattningen är 75-100% med omgående start, uppdraget pågår i 6 månader och för rätt person finns goda chanser till att en tillsvidareanställning.

Om rollen
I rollen som Marknadskoordinator på SilverRail blir du en del av avdelningen Marketing & Portfolio Management. Du arbetar nära marknadschefen och övriga kollegor på avdelningen och har också många kontaktytor i hela företaget, både i Sverige och våra övriga kontor i världen. Uppgifterna varierar och du kommer att få en stor möjlighet att utvecklas inom många områden. Din kunskap, erfarenhet och intresse kommer också att ligga till grund för hur rollen utvecklas.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skriva texter för nyhetsbrev, inbjudningar och presentationer
  • Hantera e-postutskick
  • Producera marknadsmaterial i form av Powerpoints, bild och eventuellt enklare filmer
  • Koordinera mindre events och vara behjälplig vid större events
  • Vara delaktig i arbetet med att ta fram en ny webb
  • Beställa ”give-aways” och annat material
  • Uppdatera och ta fram dokumentmallar
  • Administrativ hantering av projekt

Vem söker vi?
För att passa i den här rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, kanske har du jobbat som marknadsassistent tidigare och nu söker en arbetsplats som ser positivt på din personliga utveckling.

Som person är du en sann problemlösare som trivs med att ta egna initiativ. Du tänker affärsmässigt och kan hantera flera uppgifter parallellt – du är alltså en sann ”doer” med god samarbetsförmåga! Som konsult hos SilverRail blir du en del av en arbetsplats där du med dina engagerade kollegor skapar lösningar, tillsammans.

Nyfiken på att veta mer? 
Har du några frågor om uppdraget får du gärna kontakta mig, Emma Knaggård Wendt, Konsultchef ekw@kimm.se Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

Mer om SilverRail Technologies
SilverRail Technologies är marknadsledande utvecklare av digital infrastruktur för resebranschen, med fokus på tåg- och busstrafik.

För dig som jobbar här innebär det att du spelar en viktig roll i att bygga en bättre framtid. Här utvecklas IT-lösningar som gör det enklare att välja ett miljövänligt resande. Oavsett om det handlar om att hitta rätt resa, smidiga betalningar, eller få relevant information före, under och efter resan så byggs här den digitala infrastrukturen som gör det möjligt!

SilverRail Technologies växer och har idag ca 250 medarbetare på sina kontor i London, Stockholm, Norrköping, Boston och Brisbane. Sedan 2017 är SilverRail Technologies en del av Expedia Group.

När du blir en av oss 
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.  

Vi ser fram emot att höra från dig! Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
SilverRail Technologies

Typ av tjänst:
Marknadskoordinator

Sista ansökningsdatum:
2019-10-26


Denna rekrytering är i samarbete med Wise Professionals.

Kontakt
Emma Knaggård Wendt, Konsultchef
ekw@kimm.se

Ansök