Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Presenteras av Bohmans Nätverk

Bohmans ledare

Bohmans ledare avsnitt 12

Publicerad: 8 september 2017, 12:57

Vi befinner vi oss mitt i Almedalen, närmare bestämt på Bohmans mingel på Vinäger. Vd Erik Haglöf möter Claes de Faire, vd Fokus och Petra Weslien, Chief People Officer på Truecaller i ett samtal om samtidens och framtidens rekrytering.


Petra berättar om sin resa i start up-världen, på iZettle. Hon talar bl a om vikten av att vara ärlig och tydlig med förväntningar när man anställer någon där den nya generationen millenials främsta drivkrafter när det kommer till arbete är att få utvecklas i en kultur och i ett bolag som bidrar till att göra skillnad.

Claes de Faire säger att ingenting skiljer vår generation och 40-talisternas när det gäller synen på arbete. Men att yngre är en "annan sort” och gärna vill bli "vd direkt efter Handels". Under sin tid som rekryterare, mötte han också många som rör ihop begreppen. Alla vill jobba ”strategiskt”, utan att kanske veta exakt vad det skulle innebära.

Dela artikeln:

Artikeln var ett annonssamarbete


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.