torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

500 stuvar om i ledningen med ny partner och bortkuppad vd

Publicerad: 16 februari 2023, 14:08

Glada miner i 500:s nya ledningsgrupp. Fr v: Casper Törnblom, Isabella Sehlström, och Love Bonnier.

I september förra året lämnade en av delägarna pr-byrån 500. Nu meddelar byrån att man tar in en ny delägare och byråchef, och dessutom blir det tillfälliga vd-bytet permanent.

Ämnen i artikeln:

500 SthlmLove BonnierCasper TörnblomNyheter

Alicia Price

alicia.price@resume.se


500 tog i förra veckan hem utmärkelsen Årets byrå i kategorin ”Pr & Kommunikation 5–15 mkr” och tar allt större plats i Byråsverige. Bland kunderna finns byrågruppen The North Alliance, Ruben Östlund, och Bokmässan. 

I september lämnade delägaren Karin Londre byrån för att ta ett chefsjobb på Filt, och bara någon vecka senare meddelade byrån att Casper Törnblom tillfälligt blir vd medan Love Bonnier gick på föräldraledighet. Men vd-bytet blir permanent, meddelar 500 i ett pressmeddelande.

– Blev den kupp Resumé spekulerade om verklighet? Ja och nej. Det saknades tyvärr dramatiska element och Succession-likt maktspel, men däremot har vi enats om att Casper fortsätter som vd även när jag är tillbaka på byrån. Vi fortsätter förstås som innan att ta de flesta stora beslut ihop, men det innebär att jag kommer ägna mer tid åt affärsutveckling, rekrytering och konsultande. Det kommer bli både bra och kul för byrån och våra kunder, säger Love Bonnier.

LÄS OCKSÅ: Ruben Östlund Oscarsnominerad – så funkar hans pr-strategi

I samma veva tar byrån in en ny partner och byråchef i Isabella Sehlström. Hon har jobbat på 500 sedan början av 2020, och kom innan dess från TV4 och C More och har tidigare jobbat på Prime och Regeringskansliet.

– 500 är en fantastisk byrå! Det är naturligtvis ingen slump – det ledarskap som Love och Casper står för har inte bara lagt grunden för ett spetsigt erbjudande, utan betyder också att man har lyckats knyta till sig de smartaste kollegerna och de roligaste kunderna. Jag ser därför väldigt mycket fram emot att fortsätta utveckla byrån tillsammans, säger hon i ett pressmeddelande.

På 500 har hon dels arbetat med kundprojekt och dels utvecklat byråns erbjudande inom strategi och position.

– Jag tror alla som någon gång jobbat med Isabella förstår det självklara beslutet att göra henne till partner och byråchef, hon är en av de mest klarsynta, strategiska och genomtänkta personer jag mött. Dessutom är hon fantastiskt rolig, och eftersom vår affärsidé är att erbjuda smart rådgivning av personer som man har roligt med passar det perfekt, säger Casper Törnblom, vd och partner.

LÄS OCKSÅ: Svenska byråer når tusentals med sina nyhetsbrev: ”Marknadsför byrån”

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev