Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Abby Priest byter namn och breddar erbjudandet: ”Affärskritiskt att våra medarbetare har ett liv”

Publicerad: 15 mars 2022, 09:47

I samband med namnbytet lanseras även en ny logga. Den vänstra är ”ren, mer straight forward”. Den högra ska symbolisera Abby Worlds alla verksamheter.

Foto: Abby World.

Abby Priest blir Abby World. Det nya namnet ska symbolisera att byrån kliver in i en ny era. Samtidigt öppnar vd:n Mandarva Stenborg för att byråns medarbetare får bo på Bahamas om de vill.
– Jag ser det som affärskritiskt att våra medarbetare har ett liv. Man kan inte attrahera topptalang och låsa in dem i en förlegad struktur, säger hon.


Ämnen i artikeln:

Abby PriestMandarva StenborgAbby WorldLouise Ljungberg

Byrån byter namn efter att man sjösatt flera nya affärsben. Det som tidigare enbart varit en pr- och reklamaffär består i dag av områdena identitet, reklam, PR, content och produktion.

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.