Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Abby Priest lanserar filmerbjudande

Publicerad: 1 april 2021, 07:22

Amanda Nordlöw och Mandarva Stenborg.

Ansvarig för den ”A-P Production” är Amanda Nordlöw som tidigare ledde House of Radons filmavdelning.


Ämnen i artikeln:

Abby Priest

Det nya filmerbjudandet får namnet ”A-P Production” och innehåller förutom traditionell film även animation och contentproduktion. Enligt Abby Priest är breddningen ett resultat av ökad efterfrågan. I juni anställde de Louise Ljungberg som vice vd med uppdraget att just utveckla byråns erbjudande. 

– Det här ser jag som en viktig pusselbit i spelet som en modern fullservicebyrå. Progressiva varumärken behöver ständigt innehåll för sina kanaler, det är där vi erbjuder det bästa av två världar, kvalitativa filmer och always-on content på en guldnivå. Nu korsbefruktar vi kreatörer med filmskapare för maxad effekt, säger Mandarva Stenborg, vd och partner på Abby Priest, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Abby Priest gör stark återhämtning: ”Finslipar erbjudandet hela tiden”

Ansvarig för erbjudandet blir Amanda Nordlöw, tidigare chef för House of Radons filmavdelning där hon bland annat var exekutiv producent för Guldäggsbelönade ”Dear Condom” för RFSU.

– Här uppe på Mosebacke finns den mest samlade koncentrationen av kreativitet just nu. Jag kommer till en byrå som jag ser är hel-integrerad på riktigt, här blir film och rörligt content en supernaturlig förlängning för uppdragsgivare som vill samla sina kommunikationsbehov under ett tak, säker Amanda Nordlöw, head of productions på Abby Priest.

Abby Priest jobbar sedan tidigare med kunder som Urban Ears, Lloyds Apotek och Volkswagen Transportbilar.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Abby Priest

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.