torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Ahead Group lanserar performance marketing-byrå på svenska marknaden

Publicerad: 2 februari 2023, 10:00

Aller Medias byrågrupp lanserar ett sjätte varumärke. Clay fokuserar på medieköp, strategi och analys av kampanjer i köpta medier.

Ämnen i artikeln:

Ahead GroupNyheter

R

Redaktionen

red@resume.se


Under det senaste året har byråerna inom Ahead Group märkt av en ökad efterfrågan av uppdrag inom performance marketing. Varumärket Clay startades 2022 upp inom Ahead Group Norge och lanseras nu även i Sverige. 

Clay kommer fungera både som ett eget varumärke, men blir samtidigt en integrerad del av systerbyråerna inom Ahead Group när det kommer till arbetsprocesser och samarbeten kopplat till performance. De kommer sitta tillsammans med Make Your Mark, OTW, Ahead Publishing och Oculos i Aller Media-koncernens nyrenoverade lokaler på Humlegårdsgatan 6 i centrala Stockholm.

Lanseringen av varumärket är en gemensam satsning från byråerna för att fortsätta utveckla sina respektive erbjudanden inom performance. Samtidigt tar de tillsammans ett steg framåt inom området som i sig är under stor utveckling som till exempel privacy, spårning och hur man kan använda sin data för att skapa effekt. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev