måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Anton Nordstierna blir ny vd för F&B Happy

Publicerad: 14 december 2021, 14:46

Anton Nordstierna, Peter Olsson Wästergård och Lisa Careborg på F&B Happy.

Foto: F&B Happy/Pressbild

F&B Happy omstrukturerar och delar upp ledarskapet på varumärkesbyrån. Anton Nordstierna blir nya vd och Peter Olsson Wästergård chef för affärsutveckling. ”Det här innebär en ny era”, säger den avgående vd:n Leif Sorte.

Ämnen i artikeln:

Happy F&BByråer

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@resume.se


Det nya delade ledarskapet ska ge bredare kompetenser och skapa bättre möjligheter att arbete närmare uppdragsgivare som befinner sig i förändringsprocesser, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Anton Nordstierna, som blir ny vd kommer även i fortsättningen jobba som varumärkesstrateg. Även Peter Olsson Wästergård kommer att fortsätta som kundansvarig projektledare samtidigt som han utses till chef för affärsutveckling. 

– Vi befinner oss i en spännande tid med nya drivkrafter, branschglidningar och konsolideringar. Det är en ynnest att både få förvalta och utveckla Happys och våra kunders varumärken, säger Anton Nordstierna.

Lisa Careborg kommer att fortsätta som kreativ ledare på byrån.

”En ny era”

Den tidigare vd:n, Leif Sorte, kommer att fortsätta i rollen som styrelseordförande i bolaget.

– Det här innebär en ny era. Med en ny ledning och fler partners är byrån väl positionerad för att kunna bredda sitt erbjudande på en marknad som utvecklats enormt de senaste åren. Dessutom finns nu ännu större möjligheter att samverka med de andra byråerna i F&B-gruppen, säger Leif Sorte i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev