Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Arkitektkontor flyttar in hos More Alliance

Publicerad: 10 november 2021, 10:14

NOI Arkitekter är ny medlem i kommunikationsalliansen More Alliance i Göteborg.


NOI Arkitekter bildades i augusti i år. Att ett arkitektkontor går in i en kommunikationsallians bygger på ett tankesätt där man ser arkitekturen som en del i hur man kommunicerar sitt varumärke eller personlighet.

– Allt fler kommunicerar idag vem de är med sitt hus eller med sitt kontor. Det är viktigt att marknadsföra sig rätt och då spelar arkitekturen en central roll i att skapa en miljö som signalerar det man står för säger Elisabeth Melin, vd på NOI Arkitekter.

Samtidigt ser både NOI och More Alliance flera möjliga synergier med de övriga bolagen i alliansen. Design- och konceptbyrån Stylt som ingår i gruppen är ett bolag som Elisabeth Melin ser flera potentiella samarbeten med.

Även More Alliances vd, Johanna Hellmér Wiberg, betonar möjligheterna till potentiella synergier med andra bolag inom koncernen.

– För oss är NOI ett spännande tillskott, som kan samarbeta med flera av våra bolag. Med NOI kommer möjligheten att bredda vårt utbud och gå utanför boxen för traditionella kommunikationstjänster, vilket ger oss en unik ställning i branschen, säger Johanna Hellmér Wiberg.

NOI Arkitekter består för närvarande av fyra medarbetare och sitter tillsammans med More Alliance på Kaserntorget 6 i Göteborg. Bland kunderna finns Wallenstam, Space M2 och K21. More Alliance består av nio bolag som alla jobbar inom kommunikationsbranschen.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.