tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Bkry breddar erbjudandet – rekryterar sextett

Publicerad: 7 februari 2020, 08:48

Parallellt med att Bkry får ökat ansvar för NoA-kunden SAS taktiska kommunikation förstärker byrån med sex nya medarbetare.

Ämnen i artikeln:

The North AllianceÅkestam HolstBKRY

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Bkry är en av sju North Alliance-byråer som sedan 2018 huserar under samma tak på Tulegatan i Stockholm. Byrån bildades när NoA för två år sedan slog ihop delar av reklambyrån Åkestam Holst med produktionsbolaget Studion Åkestam Holst. Inledningsvis fungerade Bkry som en produktionsenhet men har nu utvecklat sitt erbjudande till att även innefatta digital innovation, retail och contentproduktion.

Nu aviserar NoA att nätverket valt att flytta över de mer taktiska delarna från SAS-kontot till Bkry. Byrån har den senaste tiden även jobbat med egna uppdragsgivare. Förändringarna innebär sex nytillskott på byrån. Contentkreatören Lisa Rabe ansluter från Åkestam Holst, retuschören Olov Öqvist rekryteras från Jung von Matt, motion creative Lamin Cassama ansluter nyexad från Forsbergs, filmproduktionsledaren Sarah Frey från The Line, produktionsledaren Katarina Söderholm från Forsman & Bodenfors medan produktionsledaren Sara Kindbom rekryteras från Drama Queen.

– Det är en blandning mellan unga, mycket lovande personer och seniora experter som vi nu kan kalla våra kollegor. Alla tar med en stor mängd rå talang till bordet och alla är redan fullbelagda och lite till. Så vi är faktiskt redan i full gång med fler nyanställningar, säger Josefin de Laval, head of people på Bkry.

– Vi producerar väldigt fina saker och har förstås en ambition att bli bäst. Men vår hemlighet är att vi inte går omkring och tror att vi redan är det. Allt vi gör har utrymme för utveckling. Allt kan alltid bli bättre, mer relevant och spännande. Sen har ju inte kraven på vår verkshöjd direkt blivit mindre av att Magnus Jakobsson är tillbaka, nu som kreativ chef för hela NoA i Sverige, fortsätter Josefin de Laval.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev