Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Byråchefernas dom över gratisträsket: ”Hot mot branschens överlevnad”

Byråchefernas dom över gratisträsket: ”Hot mot branschens överlevnad”

Resumés granskning av gratisarbetet i branschen, från utnyttjande av praktikanter till hundratals oarvoderade timmar i pitcher, vittnar om en kultur som riskerar att urholka branschen på sikt. Det framkommer av intervjuer med flertalet byråchefer som Resumé pratat med. ”Vi byråer behöver vara mer yrkesstolta och stå upp för att kreativ reklam ger bättre effekt”, säger Peter Jansson Ling på Ord & Bild.

Publicerad: 3 november 2020, 14:10

Ämnen i artikeln:

GratisträsketMarknadschefReklambyråerMalin WikerbergKommanr+1Ord&BildGarbergs MalmöPontus KarlssonFolksamTrygg Hansa

Pontus Karlsson (ANR BBDO), Malin Wikerberg (Garbergs Malmö) och Peter Jansson LIng (Ord & Bild) är tre av byråledare som reagerar över Gratisträsket

Under förra veckan hörde Resumé av sig till ett antal byråchefer och marknadsförare med frågor kring hur de ser på alla de uppgifter som har framkommit i artikelserien Gratisträsket och

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.