Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Byrågruppen Another Media Group lanserar strategibyrå: ”Inte rädda att utmana kunder”

Publicerad: 23 september 2022, 11:52

Byrågruppen Another Media Group består i dag av Roy, a_delivery, Adviser, och Engage. Nu bygger man ut erbjudandet med lanseringen av en strategibyrå med namnet Oh Charlie. Sebastian Tibbling blir vd för tillskottet.


Ämnen i artikeln:

StrategiNyheterByråer

Oh Charlie kommer fokusera på att stötta företag inom strategi och affärsutveckling. Att Sebastian Tibbling, som tillträder som vd, har en bakgrund som managementkonsult är alltså passande. Han har senast varit vd på byrågruppens konsultbolag a_delivery, som jobbar med strategisk styrning inom adtech, martech och digital försäljning. Han är också delägare i Another Media Group.

– För att lyckas i den höga konkurrens som råder i dag krävs det en tydlig riktning, tillgång till spetskompetens inom flera olika områden och ett erbjudande som tillför ett stort värde till den värld målgruppen lever i. Vårt mål med Oh Charlie är att stötta företag inom affärs-, produkt- och organisationsutveckling för att skapa hållbar tillväxt över tid, säger Sebastian Tibbling i ett pressmeddelande.

De senaste två åren har Another Media Group knytit fler bolag till koncernen, och ser ett ökande behov av stöttning inom just strategi och affärsutveckling.

– Vi har alltid jobbat nära våra kunder kring strategiska frågor och har inte varit rädda för att utmana dem. Nu tar vi det till nästa nivå genom att lägga det i en egen byrå med ett ännu tydligare fokus på att hjälpa våra kunder att utvecklas och växa, säger Rasmus Thomsen, koncern-vd på Another Media Group.

Totalt har byrågruppen drygt 50 medarbetare på sina kontor i Stockholm, Malmö och Halmstad. Bland kunderna finns företag som Bonnier, Sveriges Arkitekter och Nyhetsmagasinet Fokus.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

StrategiNyheterByråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.