Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Byråledarna öppnar för prishöjning: ”Tagna på sängen av inflationen”

Publicerad: 23 juni 2022, 08:30

David Borg, Borg & Owilli, Jonas Andersson, Brand Union, och David Klint, Le Pacte, delar med sig av sina tankar om den skyhöga inflationen.

Stegrande priser kan skapa kaos för de byråer som inte står rätt rustade. Byråerna lyckas inte ligga i fas med inflationen, enligt vår kartläggning. Resumé har pratat med tre byråledare om den stundande ekonomiska krisen: ✓ därför beror prispressen mer på byråerna än kunderna ✓ få inflationsklausuler i avtalen ✓ så kompenserar de höjda hyror ✓ byråfilosofin som ökade lönsamheten ✓ så hanterar de nya kunder vs. gamla ✓ vägen framåt.


Ämnen i artikeln:

Borg & OwilliBrand UnionLe PacteEkonomiToppnyheter

Tidigare i veckan kunde Resumé berätta att de svenska byråerna inte lyckats kompensera för de senaste årens inflation. Det efter en uträkning av hur byråintäkt per anställd utvecklats under

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.